Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жироскоп! (Паджеро)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жироскоп! (Паджеро)

Попаднах на една обява за Паджеро.
    . . .климатик ,ел.пакет ,жироскоп . . т.н.
    Жироскопа креномер ли е или нещо различно?!?!?!!?
    EX Toyota Land Cruiser 120
    Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

еееееей,как са го завъртяли тея от обявата.със сигурност е креномер.те май всичките паджеро имат.
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

май някакъв стабилизатор се явява ,но какво е действоето му при Паджеро?!
      жироскоп

Коментар

на паджерото си е обикновен креномер на таблото има го само на моделите "Super Select"

Коментар

)) Дай да видим жироскопа. 3 - 5 хиляди може да дам за това. Колата не ме интересува.

Коментар

)) Дай да видим жироскопа.
            Ами не съм аз продавача ,че да го покажа
            Автокъща Любо Кар
            Мицубиши Паджеро 2.5TD '99 год.
            99к.с. жироскоп ,ARB-2бр. 113 000 км и т.н

не мога да намеря линк .че нещо не им работи сайта
            www.lubo_car.autonet.bg

Коментар

мойто конче има "жироскоп" /креномер / и алтиметър /висотомер/... за втория мога да кажа, че показва доста коректно /винаги като се върна в София е на 500м/
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

имат предвид креномер. От две седмици карам Mitsubishi L200 и на средната конзола също има креномер и волтметър / машината е скандинавско изпълнение и има два акумулатора/.

Коментар

Re: Жироскоп! (Паджеро)

Първоначално публикуван от SLY Преглед на мнение
                  намерих тази тема но невидях одговор , със сигурнос човека които споменава думата жироскоп роботи във авиацията , мисля че това е правилната дума за такива измервателни уреди , впрочем и аз така им казвам
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от SLY Преглед на мнение
                    този които го е писъл със сигурност работи към авиацията , там исползват този телмин за измервателните уреди атмосверно налягане , наклони ,височини , с една дума уреди за измерване , и аз така им казвам
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Чувал е че има такава думичка и го е написал. Иначе всъщност е инклинометър Ама много е дълга бре, трудно се помни и никой няма да го разбере
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        Чувал е че има такава думичка и го е написал. Иначе всъщност е инклинометър Ама много е дълга бре, трудно се помни и никой няма да го разбере

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          този които го е писъл със сигурност работи към авиацията , там исползват този телмин за измервателните уреди атмосверно налягане , наклони ,височини , с една дума уреди за измерване , и аз така им казвам
                          Те го използват в авиацията но за съвсем други работи. Жироскопите се използват за автопилотите, разни 'позициониращи' системи и други такива
                          Танки грязи не боятся!

Коментар

Първоначално публикуван от KamAZadjiq Преглед на мнение
                            Те го използват в авиацията но за съвсем други работи. Жироскопите се използват за автопилотите, разни 'позициониращи' системи и други такива
                            за други работи незнам , бил съм авио механик , затова коментирах това

Коментар

Просто като конструкция и приложение няма как да измериш налягане с жироскоп според мен. Учил съм малко теория на жироскопа и става дума за съвсем други работи, поне така съм запомнил
                              Танки грязи не боятся!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X