Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero Sport 2.5 TDI 2002 проблеми/съвети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero Sport 2.5 TDI 2002 проблеми/съвети

Здравейте,колеги!От скоро се сдобих с Паджеро Спорт 2.5 дизел 2002г 116к.с.Вече е обслужено и се кара всеки ден.Имам обаче няколко проблема:1.Силна вибрация на празен ход,усещам я отпред вдясно,без да се движи джипа,малко като му дам газ изчезва;мотора му работи мн добре;2.Тропане през ситни неравности-много силно се усеща на волана,чувам го вътре по кормилния вал;3.При движение се нагрява тунела в областта на скорости/раздатка-нормално ли е?4.Какъв разход ви дават смесено при нормално каране? Очаквам вашите мнения,че съм се видял в чудо

От: Pajero Sport 2.5 TDI 2002 проблеми/съвети

Огледай тампоните на двигателя и всичко по кормилната уредба. Тунела се нагрява на всяка кола, зависи от изолацията дали ще се усеща. За разхода не знам, че и аз съм нов с Митсубиши. Предполагам около 8 извън и 10-12 на градско е в рамките на нормалното
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Колко са оборотите на празен ход?

Коментар

На празен ход държи около 800.При вкл.на климатика отива към 1000.Въпроса е,че и при пуснат климатик след около 1мин изпада пак в тоя резонанс и пак вибрира.Малко да промени оборотите и това изчезва

Коментар

....агр. ремък сменявахте ли? Ако да, объркали са зацепването на балансир вала от дясно - ляво ако застанете срещу мотора....не го карайте така докато не се отстрани проблема........

Коментар

Ангренажните ремъци к-т с ролките,водна помпа,семеринг колянов вал(преден) и водна помпа са сменени от хора,които не за пръв път правят подобни операции.Това го изключваме като вариант.Имаше го и преди смяната и след нея пак го има.Звукът е все едно са скъсани тампоните на кутията на въздушния филтър и тя тропа някъде,но не са.Всичко е здраво и не мърда.Имаше счупена планка на тръбата за хидравличната течност за волана от казанчето надолу - заварих я и пак същата работа.Има скъсан тампон на раздатката,ама нз дали се продава като резервна част или ще трябва да се приспособява от нещо,ама той е мн назад в целата постановка....

Коментар

Опората на раздатката се продава и е около 10 паунда в английския Ибей. Днес си взех съединител комплект, опората на раздатката, висящ лагер и 2 карета за кардан за 130 паунда всичко
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X