Привет,искам да попитам дали някой знае каде,могат да ми обърнат дирекцията на паджеро 2,3500,дълга база,климатик,автоматик,ако не се лъжа се води фейслифт с кристални фарове и раздувки е.Какво искам точно -да закарам джипа при майстор или сервиз,да го оставя,те/той да направят каквото трябва съвестно,аз да си плятя и да си тръгна,без да се налага да се връщам през ден за неработещи нещта по машината.Благодаря на всички предварително.Аз съм в София,паджерото също,но не е проблем да го закарам и в друг град.0878912016
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Обръщане на дирекция
Свий
X
-
От: Обръщане на дирекция
Най-вероятно е с климатроник (демек не може да се докара на такъв след обръщането). При всички положения обаче винаги все нещо не е както трябва (ако се прави за малко пари), колкото и добре да се прави. Ма доста хора си ги обръщат де.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеНай-вероятно е с климатроник (демек не може да се докара на такъв след обръщането). При всички положения обаче винаги все нещо не е както трябва (ако се прави за малко пари), колкото и добре да се прави. Ма доста хора си ги обръщат де.Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеНай-вероятно е с климатроник (демек не може да се докара на такъв след обръщането). При всички положения обаче винаги все нещо не е както трябва (ако се прави за малко пари), колкото и добре да се прави. Ма доста хора си ги обръщат де.Pajero 2.8 tdi GLS къса база
Коментар
-
Омбрето обръща - 0888278557 (Това му е номера стига да не го е сменил). Много колеги от форума ползват неговите услуги.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар