Колебая се за едни Pajero 2,8. Може ли да ми кажете накратко впечатления от този двигател - добър ли е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнения за Pajero 2,8 дизел
Свий
X
-
До: Мнения за Pajero 2,8 дизел
Първоначално публикуван от geko Преглед на мнениенакратко впечатления от този двигател - добър ли е?
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=22Ние не сме неутрални!
-
От: Мнения за Pajero 2,8 дизел
Здравейте,имам питане относно: Mitsubishi Pajero 2.8TDI
Джипката ще се кара не повече от 10-15 км на ден по черен път,който е относително равен тук там има някоя локва или издълбана по-дълбока следа от трактор.Надежден ли е този двигател;лесен за поддръжка?Икономичен? Накратко не разбирам от коли и джипове,но чувам и чета добри отзиви за "старо Паджеро"
Коментар
-
Виж в търсачката,аз имах такова и съм понаписъл тук там по нещо основно за убийствения разход ако автомат и преминеш на други гуми по-големи от стоковите.........Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Първоначално публикуван от kobak Преглед на мнениеМоят не е автомат а ръчка с този мотор ми гори 10 градско
Разход по марки и модели има в табличен вид в тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=15308.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от kobak Преглед на мнениеМоят не е автомат а ръчка с този мотор ми гори 10 градскоHONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеЗимата ми е качвал до 18..Но въпроса беше май....двигателя добър ли е –Да много.
Коментар
-
Мое лично мнение е, че дизеловите мотори на мицубиши паджеро 2 не стават. Не искам да навлизам в спорове, но съм имал доста проблеми и споделям от опит. За мен най - коравия мотор на паджеро 2 е 3.0V6 12V.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от Митков - bulextreme.com Преглед на мнениеМое лично мнение е, че дизеловите мотори на мицубиши паджеро 2 не стават. Не искам да навлизам в спорове, но съм имал доста проблеми и споделям от опит. За мен най - коравия мотор на паджеро 2 е 3.0V6 12V.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар