Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПАДЖЕРО IV - мнения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПАДЖЕРО IV - мнения?

Здравейте момчета,

След като няколко години карах 2 джипки от предния модел, III мисля , че се води, 2005 и 2006г. и съм много доволен и от двете (въпреки , че едната ме предаде накрая със спукана глава) съм се насочил към новото моделче . Имате ли наблюдения. Двигателът е същия 3.2 DID, малко напомпан. Ще бера ли ядове според вас. Качествена ли е новата джипка?

От: ПАДЖЕРО IV - мнения?

Ако ще сравняваш 3-ката с 4-ката, то последната е в пъти по-добра.
    Щом си бил доволен от предишния модел, ти гарантирам, че от последния ще си направо очарован.
    След като имаш такава възможност - не го мисли! Няма да сбъркаш.
    Успех!

П.П. Въпреки, че за мен най-истинското Паджеро си остава "двойката".

Коментар

Качествено е, хубаво е, карам го вече 3 г. и 3 месеца, няма никакви проблеми, ако не се брои една гумичка за 25 лв. и едно хлътнало бутонче, оправено за без пари.
      И в други теми съм го описвал, пробвай с търсачката.
      Ако ще купуваш ново ми пиши на лично, ще пробвам да ти съдействам за отстъпка, въпреки че при последния си опит не успях.
      www.offnews.bg

Коментар

Двигателя не е същия а нова разработка 200кс.
        За мен четворката е идеалния автомобил за момента. Ако сега трябва да си купувам джип особенно ако е от магазина ще е паджеро 4.
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Да, само да уточня, че моят е 171 к.с. Братът на жена ми кара 200 к.с., но е прекалено нов, за да се правят изводи.
          www.offnews.bg

Коментар

Чисто нов няма да е. Ще гледам да е около 2 годишен на не повече от 50-60 хил. км. Видях , че има по-нов мотор на 200коня. Но аз търся този на 171 к. с. който е. Иначе основно ме интересува да не вися в сервиза с него. Глупусти от рода на " не вдигал 200" , "много шумен", "клатил се" , "горял с 2 литра повече" не ме интересуват. Джипът е достатъчно комфортен, с добра визия и екстри. Който иска да кара с 200 да си купи Кайен . Интересува ме да е здрав, да го карам 4-5 години безаварийно и ремонтите да са разумни. Това , че мотора, кутията и раздатките са от предното поколение, за мен е плюс, защото са се доказали.

Коментар

Много опитвах да вдигна 200. Успях само веднъж на дълго спускане. 180 поддържа, но повече му е трудно. Друг е въпросът, че не си е работа тази скорост. На 140 си е абсолютно комфортен.
              Аз досега не съм висял в сервиза. Гаранционно смениха някаква част за минути, докато сменяха маслото, така и не разбрах каква е. Ритнах бутона за фаровете за мъгла и той хлътна - оправиха го на паркинга. Най-едрата повреда е, че му се разлепи уплътнението на предното стъкло - казаха, че за пръв път виждат такава повреда - залепиха го за 23 лв. На 3,3 години съм и 80 хил. км. с доста каране по черни пътища, но без хард. Разходът на гориво е 11,7 усреднено за всичките километри.
              www.offnews.bg

Коментар

Странно, звъннах на един приятел с връзки в Балкан Стар и ми заяви да бягам надлеч. Много дефекти давали???

Коментар

Същото инфо имам и аз и пак от същия източник ...... много мои човек искаше да му намяря преди време свясно паджеро 2 от немско... аз гледах леко недоумяващ на тая задача но категорично ми казаха ако няма 2ки да не се занимавам.

Коментар

Още един + за Паджеро 4.
                    Дефекти нямам представа да имат. Познавам поне 7 собственика на такива машини и не съм чул някой да се оплаква.
                    Типов дефект дотук излязоха само спирачните дискове. Оригиналните ги изхвърлих на 40 хил. км., кривят се и се люпят. Тези, които се продават в БС правят същото. Събрахме се трима собственици, купихме си еднакви комплекти дискове и накладки, друга марка, всичко заспа.

Да добавя, че моето е "чипирано" от 177 на 204 коня, откакто беше на 3000 км. 50 000 по- късно всичко си е перфектно. Разбира се, карането трябва да си е като за дизелов 4х4, не като на спортна кола.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-08-12_18-25-43_800.jpg
Прегледи:1
Размер:111.6 КБ
ID:5400386
                    Последно редактирано от huko; 18-08-12, 11:28.
                    Зима иде

Коментар

Хубава кола, но не трябва да се очаква от нея надеждността и работохолизмът на П1 и П2.
                      Опит от 2 бр. такива:
                      Пукане на глава - и на двете по 2 пъти
                      Хидроакумулатор - и на двете
                      ГНП на едното.
                      Строшен заден диф - на едното.
                      Повреден демпферен маховик - на едното.
                      До около 130 000 км - абсолютно безгрижна кола.
                      Отлично пътно поведение, комфорт, динамика, приличен разход на гориво.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

За пореден път забравяш да кажеш, че са служебни и се карат "колко' мо'е"
                        Зима иде

Коментар

Има и други, служебни коли, адаш Има и база за сравнение. Факт е, че това вече не е работното и непретенциозно животно Паджеро 1 и 2. Има си доста други достойнства обаче. Не искам да бъда погрешно разбран. Съвсем не твърдя че е лош автомобил.
                          А това, което си написал за спирачните дискове ме учудва. Не е имало проблем засега. Бяха сменени в следствие на нормално експлоатационно износване.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X