Имам километраж от 124 и искам да го монтирам на Гто защото моя не работи със кабелите ще се справя ама жилото идва късо и трябва да се вкара право а на Гто е под ъгъл Моля които е слагал да каже как е решил проблема
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Километраж 124 на Г
Свий
X
-
До: Километраж 124 на Г
Може да вземеш жило от 124 ,режеш го и му правиш механична снадка -не съм го правил ,просто идея.
Не искам да прорукувам кофти но мисля че таблото няма да ти показва вярно - и скорстите,и диференциала и гумите на 124 коля са други от на Гто така че няма как зъбните колелета дет са за целта в кутията да са същите та да показва вярно.
-
Колега, теоретично можеш да направиш всичко.
Интересен е ефекта практически.
Отзад на таблото , което имаш, има един бял стикер, на който има написан един коефициент.
Е те точно тоя коефициент опредеря този спидометър и одометър, който имаш в ръцете, качен на кола със строго определено предавателно число в дифа, и тая кола, качена на стандартните за 124 гуми 195/65/15, та точно тоя коефициент ти гарантира, че гореизброената комбинация ще отчита правилно скорост и разстояние.
И понеже при тебе вероятността всичко изброено да съвпадне клони към нула, то май е по-добре да убиеш идеята още в зародиш.
Успех!
Коментар
-
Първоначално публикуван от stevancochev Преглед на мнениеЩе търся от Г само километража като нестава Интересно някои дето слагат какво им показва
Моят съвет е отремонтирай си оригиналното табло.Последно редактирано от Младен Кънев; 17-02-10, 21:52....от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.
Коментар
-
Първоначално публикуван от M-RUSE Преглед на мнениеНаскоро монтирах табло от 124ка на Г-то, с кабелите нямаш грижи ,жилото на Г-то си влезе без проблем ,ламарината малко се подстригва, таблото се монтира леко наклонено и долния ред лампи трудно се виждат ,с гуми 33" и дифове 4.9 в интерес на истината показанията са 100% точни.
Моят съвет е отремонтирай си оригиналното табло.http://www.youtube.com/watch?v=3u4BJRE-pEA
Коментар
-
Първоначално публикуван от toshko19 Преглед на мнениеИмаше ли проблем при смяната на двигателя и каква ти е скоростната кутия? На мен ми предстои същото тази седмица
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4nikix4 Преглед на мнениеНе съм съгласен с теб ! НА МОЯ СЪМ ПРОБВАЛ НИЩО ОБЩО ! Първо при 124 жилото взема движение от ск. кутия а при Г-то от раздатката и се получи при 80 км/ч показваше 130-140 !,съжалявам че Г-то замина за Варна за да демострирам, до 95км. в час показваше 1 към 1 с GPS , от 95км. на горе започваше леко да лъже.
...от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.
Коментар
-
Първоначално публикуван от M-RUSE Преглед на мнениеНики ,ти лъжец ли ме изкара,съжалявам че Г-то замина за Варна за да демострирам, до 95км. в час показваше 1 към 1 с GPS , от 95км. на горе започваше леко да лъже.
http://www.youtube.com/watch?v=3u4BJRE-pEA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар