Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Километраж 124 на Г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Километраж 124 на Г

Имам километраж от 124 и искам да го монтирам на Гто защото моя не работи със кабелите ще се справя ама жилото идва късо и трябва да се вкара право а на Гто е под ъгъл Моля които е слагал да каже как е решил проблема

До: Километраж 124 на Г

Може да вземеш жило от 124 ,режеш го и му правиш механична снадка -не съм го правил ,просто идея.
    Не искам да прорукувам кофти но мисля че таблото няма да ти показва вярно - и скорстите,и диференциала и гумите на 124 коля са други от на Гто така че няма как зъбните колелета дет са за целта в кутията да са същите та да показва вярно.

Коментар

Моето Г е със двигател и скоросна от 124-3000е

Коментар

Колега, теоретично можеш да направиш всичко.
        Интересен е ефекта практически.

Отзад на таблото , което имаш, има един бял стикер, на който има написан един коефициент.

Е те точно тоя коефициент опредеря този спидометър и одометър, който имаш в ръцете, качен на кола със строго определено предавателно число в дифа, и тая кола, качена на стандартните за 124 гуми 195/65/15, та точно тоя коефициент ти гарантира, че гореизброената комбинация ще отчита правилно скорост и разстояние.

И понеже при тебе вероятността всичко изброено да съвпадне клони към нула, то май е по-добре да убиеш идеята още в зародиш.

Успех!

Коментар

Ще търся от Г само километража като нестава Интересно някои дето слагат какво им показва

Коментар

Първоначално публикуван от stevancochev Преглед на мнение
            Ще търся от Г само километража като нестава Интересно някои дето слагат какво им показва
            Наскоро монтирах табло от 124ка на Г-то, с кабелите нямаш грижи ,жилото на Г-то си влезе без проблем ,ламарината малко се подстригва, таблото се монтира леко наклонено и долния ред лампи трудно се виждат ,с гуми 33" и дифове 4.9 в интерес на истината показанията са 100% точни.

Моят съвет е отремонтирай си оригиналното табло.
            Последно редактирано от Младен Кънев; 17-02-10, 21:52.
            ...от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.

Коментар

Имаше ли проблем при смяната на двигателя и каква ти е скоростната кутия? На мен ми предстои същото тази седмица

Коментар

Първоначално публикуван от M-RUSE Преглед на мнение
                Наскоро монтирах табло от 124ка на Г-то, с кабелите нямаш грижи ,жилото на Г-то си влезе без проблем ,ламарината малко се подстригва, таблото се монтира леко наклонено и долния ред лампи трудно се виждат ,с гуми 33" и дифове 4.9 в интерес на истината показанията са 100% точни.

Моят съвет е отремонтирай си оригиналното табло.
                Не съм съгласен с теб ! НА МОЯ СЪМ ПРОБВАЛ НИЩО ОБЩО ! Първо при 124 жилото взема движение от ск. кутия а при Г-то от раздатката и се получи при 80 км/ч показваше 130-140 !
                http://www.youtube.com/watch?v=3u4BJRE-pEA

Коментар

Първоначално публикуван от toshko19 Преглед на мнение
                  Имаше ли проблем при смяната на двигателя и каква ти е скоростната кутия? На мен ми предстои същото тази седмица
                  Пиши ми на лично какво точно те интересува

Коментар

Първоначално публикуван от 4nikix4 Преглед на мнение
                    Не съм съгласен с теб ! НА МОЯ СЪМ ПРОБВАЛ НИЩО ОБЩО ! Първо при 124 жилото взема движение от ск. кутия а при Г-то от раздатката и се получи при 80 км/ч показваше 130-140 !
                    Ники ,ти лъжец ли ме изкара,съжалявам че Г-то замина за Варна за да демострирам, до 95км. в час показваше 1 към 1 с GPS , от 95км. на горе започваше леко да лъже.
                    ...от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.

Коментар

Първоначално публикуван от M-RUSE Преглед на мнение
                      Ники ,ти лъжец ли ме изкара,съжалявам че Г-то замина за Варна за да демострирам, до 95км. в час показваше 1 към 1 с GPS , от 95км. на горе започваше леко да лъже.
                      Опа , не бе човек моя е 463 явно не при всички модели се получава ! Това имам предвид,не се коси !
                      http://www.youtube.com/watch?v=3u4BJRE-pEA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X