Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МЛ280 cdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МЛ280 cdi

Мла прави магарии от време на време без някаква закономерност,а именно първото палене е с повечко въртене и като запали изпушва.
    Иначе си работи нормално,сменени са разпръсквачите и стендвани дюзите преди 2000км,няма светещи лампи и грешки.
    Това го прави може и веднъж на месец,може и на по голям интервал,топло и студено време.
    Аз заради него носих дюзите на стенд и там ми казаха,че радпръсквачите били за смяна и хоп нови взех,чешки.Два месеца и повече не го беше правил и оня ден го направи отново.После няма проблеми.Казаха,че може да е от релето уж,ама не свети след запалване лампата за подгрева.
    Някакви идеи?

Забележи дали не го прави на почти празен резервоар. Под половината.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Май има нещо такова.Като го каза се сетих,че май беше около и под средата горивото.Но не го прави постоянно-сега вече седмица съм под средата,даже почти на четвърт резервоар,а не го прави.
      И каква е връзката?

Коментар

Има нек'ва тръбичка вътре в резервоара, която гние ако е каран редовно с полу празен резервоар. Ремонта е почти без пари, но е трудоемко. Знам три такива сличая на приятели с МЛ. Стига се до момент в който въобще не ще да пали докато не напълниш резервоара.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Благодаря

Коментар

Такааа,пак я закачихме и излезе грешка 2616-2,високо налягане на изгорелите газове.
            Сензора съм го сменял с друг,работещ миналата година понеже направо изключваше актуатора на турбото.
            Пак явно трябва да го сменям,но трябва да е оригинален,щото алтернативните не вършели работа,а оригинален е кажи ги 300 пари.
            Последно редактирано от Даниел Цветков; 14-07-25, 12:20.

Коментар

Да не е запушен кюнеца?
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Че как да го разбера?Отзад си диша,джипката няма ФАП фабрично, катализатор ест.
                Тоя сензор си е честа болка на ОМ642,сега сложих някакъв оригинален уж-от фашистко,да видим колко ще изкара.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X