Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Mercedes ML 400 CDI

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за Mercedes ML 400 CDI

Здравейте,скоро ще взимам шофьорска книжка и баща ми обмисля да ми купи горе споменатия джип,но в по-стари форуми видях различни мнения.Ще се радвам ако някой,който притежава такъв джип или има близък с подобен драсне някой коментар

От: Мнения за Mercedes ML 400 CDI

Оххх. Колчо, ако си на ~20 и под.....помислете пак с баща ти. Най-вече той.
    WG 2.7 CRD

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=143100 Не мисля,че е добър избор.Още повече,че ще го кара човек,току що взел книжка
      Mitsubishi Padjero II 2.8 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
        Оххх. Колчо, ако си на ~20 и под.....помислете пак с баща ти. Най-вече той.
        Е, ако бащата няма да го е срам от застрахователите да заявява всеки месец щети Ама па те в един момент може да си поискат колата, щото са я изплатили
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Най-добре едно Дъстърче да му вземе ели па Буюк Дувар
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Стига сте ебавали момчето!
            Моето мнение същото, за жалост ще те разочарова, но да караш кола по натоварен път е много по-различно от това да дърпаш ръчни на някой паркинг или да обикаляш квартала. Вземи си един дизелов VW 1.9 тди, има различни видове мощност. Ако искаш резачка с останалите пари взимаш едно кросово моторче или атв(ако се налага и ремарке) и дерзаеш по пътеките, няма кой да блъснеш, адреналина е 10 пъти повече.
            Иначе относно колата не мога да кажа нещо конкретно, но със сигурност само едно основно обслужване след покупката, едни зимни гуми, а сигурно и летни щото повече ги продават на галош, ще ти отидат парите за един по-евтин мотор.
            Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Мисля, че беше несполучлив тоя мотор.. 320 cdi е по-добрият вариант.. Ако е airmatic, ще има ядове.. Търсете го с пружини..

Коментар

Мда шофьор на 20 още книжка не взел и ML... Нищо ще е вървежен пред мацките в кафето или дискотеката. После може да го четем в черната хроника, дано само не затрие и друг покрай себе си. Ама баща му си е виновен, ако имаше малко акъл щеше да му купи фиат пунто или опел корса.
                Ники

Коментар

Според мен ако въобще ще това колата , да е с 320 CDI мотор . Почти всички го захапахте че не била за новобранец шофьор .Моето мнение пък е че колкото по добра е колата , толкова повече сигурност и комфорт се осигурява в случая . Ако не му е влязло каквото трябва до сега в главата , и с Жигули може да се претрепе - или да нарани друг .

Коментар

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
                    Ако не му е влязло каквото трябва до сега в главата , и с Жигули може да се претрепе - или да нарани друг .
                    Аз като млад шофьор бях много по-педантичен, стриктен и имах страхопочитание към пътя, правилата, останалите участници в движението, че даже и към органите. С времето неволно нещата се промениха естественно, но въпреи това все още вярвам, че младите(но с мозък) шофьори са много по-внимателни на пътя(не твърдя, че са по-адекватни). В ситуация с мощна и по-трудно управляема кола или джип предразполагащ те към "изяви" на пътя не мисля, че това правило е актуално. И за съжаление обективната и цялостна статистика на КАТ го доказва.
                    WG 2.7 CRD

Коментар

Пропускате най-същественото !
                      Темата, ако въобще това И е повода за отваряне, е пусната от мераклията за ML.

Някой си харесва "актуална" руса мадама с големи цици за сефтето, а вие го съветвате да си хване някоя съученичка от съседният клас, щото е по-като за него.
                      Няма да ви разбере, щото вашите съвети са от позиция на рутината, а пича, дето може и да няма 18, приема нещата емоционално.

Да приемем, че темата е сериозна, и щом пише тук, значи иска джип,
                      и логичният въпрос за поредната такава тема е:
                      "За какво мислиш да го ползваш ?"
                      и като отговори на него, надявам се, ще получи съвети, та да не се наиграе много.
                      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

То пък с тоя МЛ как са се засилили русите мадами не е истина,ако беше преди 10 години тогава вървеше.Инак и аз съм фен на мерцедес но това е издънката на мерцедес,по добре си вземи както ти каза колегата по горе един фолксваген 1.9тди,ще се видиш у кола.
                        0 8 76 36 8 542

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X