Привет колеги!
Намислил съм да се хвърля на един стар паркетник. Снимки и инфо за машината:
Mercedes Ml 55 AMG
Тип двигате Бензинов V8 AMG
Мощност 347 к.с.
Скоростна кутия Автоматична

Днес ходих да го гледам. На пръв поглед е чудесен. Не присецва от това че му е "бил мит двигателя"
, пали веднага, след старт не светят ламбди сонди, еърбеци и прочие. Единственото, което ме притесни е, първите 5 секунди от работата на колата светеше на таблото един гаечен ключ и след него пишеше 2600. Предполагам това е че не му е сменено маслото още??? Или?
Ще бъда благодарен на всеки, който може да ми даде информация за този вид машина или за конкретната, от обявата. За какво да следя, какво да гледам. Ако реша да купувам джипката е ясно че ще мине щателен преглед и в Балканстар, но все пак искам да знам ако тръгнат да ме "мятат по върбите" нещо...
Предварително благодаря на взелите участие по темата!
Намислил съм да се хвърля на един стар паркетник. Снимки и инфо за машината:
Mercedes Ml 55 AMG
Тип двигате Бензинов V8 AMG
Мощност 347 к.с.
Скоростна кутия Автоматична
Днес ходих да го гледам. На пръв поглед е чудесен. Не присецва от това че му е "бил мит двигателя"

Ще бъда благодарен на всеки, който може да ми даде информация за този вид машина или за конкретната, от обявата. За какво да следя, какво да гледам. Ако реша да купувам джипката е ясно че ще мине щателен преглед и в Балканстар, но все пак искам да знам ако тръгнат да ме "мятат по върбите" нещо...
Предварително благодаря на взелите участие по темата!

Коментар