Здравейте на всички,тук пускам тази темичка зада публикувам всичко което мисля да оправя или подобря по мойта джипка.Като цяло за нея колата е на 19 години купих я от първи собственник което и добре и не е .За сега по колата съм попоправил
Скоростна кутия ,подмяна
Хлабини на лагери на предните колела
Измиване на двигател
Смяна масла и филтри
Смяна на масла на скоростна кутия и раздатъчна
Акомулатор
Чистачки на предното стъкло
Предстои смяна на таблото защото колата е седяла на слънце и се е отлепило нейното,отстраняване на теч на масло от вакумната помпа и леко сълзене от гарнитурата на капака на клапъните.Дано да е само това .
Като идея по колата мисля да сложа фланци на гумите 3см,други гуми ,по високи пружини 5см,задни амортисьори,предпазна тава на на двигатела и смяна на комплект ангренажен ремък.А и едни халогени Хела ми се въртят в главата .
Ето и някоя снимка на джипката

Скоростна кутия ,подмяна
Хлабини на лагери на предните колела
Измиване на двигател
Смяна масла и филтри
Смяна на масла на скоростна кутия и раздатъчна
Акомулатор
Чистачки на предното стъкло
Предстои смяна на таблото защото колата е седяла на слънце и се е отлепило нейното,отстраняване на теч на масло от вакумната помпа и леко сълзене от гарнитурата на капака на клапъните.Дано да е само това .
Като идея по колата мисля да сложа фланци на гумите 3см,други гуми ,по високи пружини 5см,задни амортисьори,предпазна тава на на двигатела и смяна на комплект ангренажен ремък.А и едни халогени Хела ми се въртят в главата .
Ето и някоя снимка на джипката
Коментар