Здравейте Колеги,
Въпросът ми е сега, че като отидох да си я регистрирам в КАТ Ловеч ми казаха, че не могат да намерят номера на двигателя
Човека ме предупреди, че номера на рамата бил изгнил и ако има проблем, да не я взимам или да я карам с тези номера.. Оказа се че номера си го има и се чете, но почнаха да се заяждат и бил с "криви" цифри и букви, имало удар и т.н. Загубиха ми 2 часа в търсене на номера на двигателя и ми казаха, че не може да го регистрират така и трябва да чакам комисия на 16ти и тя да "решава" или да го гледа.
Джипа си е супер. Всичко работи и само дето е изгнил малко, което е нормално за модела. Аз не искам да го връщам! Ако някой може да ми качи снимка, къде е номера да го намеря и да им го покажа, ще му бъда благодарен! Той твърди, че нищо не е сменяно по колата откъм двигател/сменял е карета, масла и т.н./ и е 1ви собственик за България.
Благодаря и Поздрави!
П.С. Ако им покажа номера на двигателя и отговаря, директно го регистрирам.
Въпросът ми е сега, че като отидох да си я регистрирам в КАТ Ловеч ми казаха, че не могат да намерят номера на двигателя

Джипа си е супер. Всичко работи и само дето е изгнил малко, което е нормално за модела. Аз не искам да го връщам! Ако някой може да ми качи снимка, къде е номера да го намеря и да им го покажа, ще му бъда благодарен! Той твърди, че нищо не е сменяно по колата откъм двигател/сменял е карета, масла и т.н./ и е 1ви собственик за България.
Благодаря и Поздрави!
П.С. Ако им покажа номера на двигателя и отговаря, директно го регистрирам.
Коментар