Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги става ли за гората Land Rover Discovery II 4.0i V8 2003 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги става ли за гората Land Rover Discovery II 4.0i V8 2003 година

Колеги има ли някой Land Rover Discovery 4.0 v8,искам да чуя мнение за гората дали е добро.Аз имам 2003 дизел,но искам да знам бензина дали е по-добро?Малко слаб ми изглежда моя.

От: Колеги става ли за гората Land Rover Discovery II 4.0i V8 2003 година

Идеален е!
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от batevasko8898 Преглед на мнение
      Колеги има ли някой Land Rover Discovery 4.0 v8,искам да чуя мнение за гората дали е добро.Аз имам 2003 дизел,но искам да знам бензина дали е по-добро?Малко слаб ми изглежда моя.
      "Изглежда" или си имал реални ситуации в гората, когато не ти е стигало... какво?
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Колега,не ми се коментира,какво не ми достига на моя,но просто искам нещо по-добро и затова питам бензиновия мотор дали е по-добър.
        Ако трябва да съм честен,целия джип ми се струва много тежък за гората,но за момента не намирам нещо по комфортно и удобно от това диско.

Коментар

За мене Land Rover Discovery II не става за сериозна работа в гората (имал съм 3). Твърде тежки, високи и дълги са. Ако непременно искате Land Rover, търсете къс Defender.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от batevasko8898 Преглед на мнение
            Без да съм го вкарвал много в горите, само тук таме на разходчици по черно - Орлово око качването/слизането по най изровеното и краткото точно над селото го може.
            Моя засега е само с тракшън.
            Ама ако има твърд блокаж на междинния и поне заден блокаж по щеше да става.
            Иначе е тежък близо 3 тона и едва ли минава там където самурайчетата.
            Дизел не съм карал да направя директно сравнение но мотора е приятен в ниските обороти и си има доста мощ.
            В града рядко вдига над 1000 оборота ако си спокен.
            Комбинацията с автомата според мен е по правилна - същия с ръчни скорости си беше голяма мъка за мен дори и на асфалта - сигурно съм отвикнал да карам.
            За магистрала можеш и 200 да караш стига да ти стиска - 2000 оборота е на 90 км/час; 3000 около 130 км/час.
            Разхода стоковия в пари е сигурно същия като твоя - 18 л/100 газ със 90 км/час.
            Парното е чудесно и тръгва веднага, зиме и лято офф и он все си кове средата.
            Имах приятел с такъв като твоя и се сещам че зимата от Иван Вазов до Летището не можа да загрее
            Land Rover Discovery II, V8 4.0
            VW Golf VI variant
            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Последният път като возих двама изявени офроудъри през цялото време викаха "леле, откъде прекара тоз мезонет"...
              Та само с хляб не става...
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Благодаря на всички,за споделените мнения.Утре ще разбера дали съм се сдобил с бензиново диско
                Колко е разликата в килограмите между дизела и бензина?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X