Здравейте колеги!Имам едно питане тъй като имам някой идеи.Има ли разлика във фланците на скоростите(автоматични) на роувъра и bmw 2.5tds.Тоест дали може мотора от рейнжда да се монтира на bmw 525tds е34 с автоматични скорости или захващането е друго и съответно обратното дали може да стане.Идеята е че имам един рейндж с блокирал дизелак и едно bmw 525tds с автоматични скорости и искам да сложа мотора от bmw-to на джипката.Ще стане ли на фланеца на скоростите има ли съвместимост.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за Range Rover P38 2.5tds
Свий
X
-
От: Питане за Range Rover P38 2.5tds
Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнениеКъм ZF-а със сигурност ще пасне.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеТе даже май и кутиите са едни и същи, ако не се лъжа.
Коментар
-
Ами преглеждайки инфото за ZF кутиите би трябвало BMW E34 520i,525tds,530i и т.н са с ZF 4HP22 на рейнджа е същата кутия тъй че смятам че ще пасне но по скоро се чудех дали няма промяна в камбаните на рейнджа и бавареца.Range Rover p38 4.0 V8 2011-2013-R.I.P.
Opel Frontera A 2.3TDI-RIP-->2.5 V6 -Long live the Scrap.
"Кучетата лаят-кервана си върви"
Коментар
-
Първоначално публикуван от MUD RACER Преглед на мнениеАми преглеждайки инфото за ZF кутиите би трябвало BMW E34 520i,525tds,530i и т.н са с ZF 4HP22 на рейнджа е същата кутия тъй че смятам че ще пасне но по скоро се чудех дали няма промяна в камбаните на рейнджа и бавареца.
Коментар
-
Ако мога да помогна с това, което пише в докиментацията:
Automatic gearbox
Model
2.5 litre Diesel & 4.0 litre Petrol ............................... ZF4HP22
4.6 litre Petrol .......................................................... ZF4HP24
Type ................................................................................. Four speed and reverse epicyclic gears with fluid
torque converter and lock up.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение...........................Тъй или иначе ще сменяш двигател,защо не мушниш един бензинов,пак от БМВ?
А иначе съдейки по останалата информация май ще станеRange Rover p38 4.0 V8 2011-2013-R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от MUD RACER Преглед на мнениеАми незнам дали ще носи купето пък и нямам наличен такъв
А иначе съдейки по останалата информация май ще стане
Коментар
-
Е то ако става на въпрос аз имам и един 4.0 със спукана глава който го правя в момента.А с този искам да се позабавлявам.Даже ми даде добра идея за бензинов двигател от БМВ.Ще трябва да се поразтърся какво може да монтирам на тези скорости.Range Rover p38 4.0 V8 2011-2013-R.I.P.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар