Нужна ми е малко помощ относно покупка на Чероки след 2001 г. 2.5 crd. Всичко скоростна кутия , двигател и ходова част. Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
JEEP CHEROKEE
Свий
X
-
До: JEEP CHEROKEE
Първоначално публикуван от dodobrev Преглед на мнениеНужна ми е малко помощ относно покупка на Чероки след 2001 г. 2.5 crd. Всичко скоростна кутия , двигател и ходова част. Предварително благодаря.
-
Първоначално публикуван от kiriko Преглед на мнениеАко е 2001г. трябва да е 2.7 crd с мерцедесов двигател ;
Коментар
-
Първоначално публикуван от dodobrev Преглед на мнениеНужна ми е малко помощ относно покупка на Чероки след 2001 г. 2.5 crd. Всичко скоростна кутия , двигател и ходова част. Предварително благодаря.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
За Jeep CHEROKEE KJ - Liberty става въпрос.
Колега, разгледайте ето този руски сайт. Има за всички Jeep, и конкретно за въпросния двигател на KJ - Liberty. Този мотор е 2,5 литров (R 425 DOHC) , common-rail дизел. Производство е на VM motori, Италия.
Объем - 2,5 литра, 4-цилиндров, редови, двувалов /,с по 4 клапана на цилиндър/ с разпределителен механизъм, задвижван от ангренажен ремък, с турбокомпресор.
Мощност - 140 к.с. при 4000 об/мин
Въртящ Момент - 380 Nm при 2000 об/мин
Расход на гориво:
- 12 литра на 100 км в града,
- 8 л/100 км - извън града.
При покупката на този Jeep, гледайте да е с раздатъчна кутия Selec-Trac (NP242) т.е сFull Time 4wd, а не само Part Time. Това означава, че ще може да се кара в режим 4х4 на всякакъв терен /вкл. сух асфалт/. Лостът за превключване на раздатъчната кутия трябва да изглежда ето така.
Моят е с автоматична скоростна кутия, но на 2.5 CRD повечето са с ръчна. Окачването е със спираловидни пружини и на двата моста,/преден мост - с независимо окачване, заден - с цял мост/. Желателно е задния диференциал да е с LSD /LIMITED SLIP/- диференциал с ограничено приплъзване. Това би позволило да се измъкнете от някои ситуации, свързанаи с неприятно буксуване, без да станете за смях с джипа. Относно екстрите - стандартно е с климатик, ел. стъкла и централно заключване, CD -stereo, някои са изцяло с кожен салон, /ако приемате това за екстра/, често и с круиз контрол. Хубаво би било да има и ето такъв дисплей на тавана, до огледалото.
Той изобразява плезна информация за разхода на гориво, оставащия пробег с наличното гориво, външна темп. и други полезни неща, както и визуализира някои настройки за централното заключване, алармата и т.н. Дано да съм полезен с написаното, и съжалявам за многото препратки, но е трудно да препиша всичко тук. Поздрави!Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар