Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 2014 3.0 Summit

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee 2014 3.0 Summit

Здравейте колеги,
    по стечение на обстоятелствата се сдобих с тази джипка. Като цяло съм доволен, има обаче някои неща дето ме дразнят.

1. Често се случва екрана на медията да премигва (светло/тъмно - не изгася изцяло). Не мога да го свържа с определена ситуация - дали е светло/тъмно, положението на копчето за регулиране на осветеността на таблото за режима ден/нощ и т.н. Почетох доста из нета, има немалко случаи като този, но не е описано решение.
    2. Няколко пъти се случи чистачките в АУТО режим да се включват при ясен ден без да има дъжд.
    3. Спря да работи регулацията на дясното огледало - регулира се само нагоре/надолу, не иска наляво/надясно. Прибира се без проблем.

Закупих си JScan и OBD, грешки "0".

Освен това - -как става ъпдейта на картите за навигацията?

Относно CarPlay - не ми се занимава с китайци и ме посъветваха да се смени цялата медия заедно с BCM от модели след 2018. Намерих такъв комплект от щатите на доста прилична цена (по-ниска даже от китайците).

Благодаря предварително.

Медията хубаво, ама защо ще сменяш BCMа?

Имай предвид че може да има разходи за препрограмиране. JScan-а не може съвсем всичко.

ПП: На моето (2009-та) сложих китайска медия за модела именно заради Android-а и свободата да си инсталирам каквото си искам. Съответно ползвам Google Maps и Waze. Тия ъпдейти на карти и прочие фирмени полюции в 2024г. са ми отвратителни още по дефиниция.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

BCM ми казаха че се сменя от форума един човек дето евентуално ще направи гимнастиката по смяната и програмирането. Относно приложенията, на мен ми стига само функцията за CarPlay.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X