Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с jeep cherokee 2.8 crd

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с jeep cherokee 2.8 crd

Здравейте дипчето е KJ 2.8 автоматик,проблема е че като дърпам лоста за предния мост,бързи,бавни на таблото не изписва никаква индикация на какво съм включил?Другото е че като включва и предния мост при завиване нещо все едно стърже ама много яко?
    Мерси за отговорите предварително!
    Последно редактирано от Danailkn; 04-12-20, 20:34.

Прецакал се е датчикът за позиция на лоста на раздатката. Излиза стотина $ ако се поръча от "роЦкауто.Цом" (туй с транспорта и митата де, иначе е жълти стотинки). Смяната му обаче изисква сваляне на раздатката затова съветът ми е да си караш така и да се ориентираш по позицията на лоста в какъв режим е включена раздатъчната кутия.

По втория въпрос - на какъв терен включваш предния мост и с колко позиции е лоста за включване? Примерно 2 wd -> 4x4 part-time -> 4x4 full-time -> N -> 4x4 low. На кое положение стърже?
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Лоста е със всичките които си изброил,само един път го пробвах и като видях че стърже и го върнах само на задно,мисля че го пробвах на 4х4 part time на него стържеше на асфалт го включих,на другите не съм пробвал.

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Недей да включваш 4х4 part-time и 4x4 low на асфалт. Пробвай на 4х4 full-time дали "стърже" и се ориентирай откъде идва звукът - от предните колела някъде или изпод седалките (т.е. раздатъчна кутия).

.....освен да идваш да я гледаме, "стърже" от компютър трудно се диагностира
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Danailkn Преглед на мнение
        ... Другото е че като включва и предния мост при завиване нещо все едно стърже ама много яко?
        Мерси за отговорите предварително!
        Я потърси и прочети що е то парттайм 4х4 ! Позицията part time на лоста на раздатката я забравяш на твърда и равна повърхност. Иначе, ако нямаш проблеми, ще ги проимаш ...

П.П. Разказваха ми за един юнак, дето баш на такъв Джип ръгнал 4х4 парттайм и газ по магистрала "Тракия". Раздатката май не изкарала до Пловдив
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X