Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса за Вранглер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няколко въпроса за Вранглер

Голям фен съм на Вранглерите и искам да събера малко иформация за тях. Та въпросите ми са следните: 1) Колко струва едно оффроуд окачване? 2) Може ли старите ресьори да се шпренгват? 3) Скъпа ли е продръжката на такава машина? 4) Има ли блокажи или само някои?
    В момента съм със Самурай и ми е ясно че оффроуд удовлствието не е никак евтино.

Вранглера който мисля да си купувам ще е нещо такова: http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi

Този вече е продаден де, но за по-натам ще търся други. Благодаря предварително за отговорите които ще ми дадете.
    Последно редактирано от vladko; 13-11-08, 18:40. Причина: Забравен въпрос

До: Няколко въпроса за Вранглер

явор вромос предлага окачвания. тои щи каже...а самурая ..? каква съдба ще му отредиш...?
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Колега, още вчера видях въпросите ти, но така зададени, по-скоро пораждат нови въпроси...

1. За кой модел на Вранглер и за кое окачване питаш? Така зададен въпросът ти е еквивалентен на, примерно: Колко струва един джип?
      2. Разбира се, че могат. Въпросът е защо? Няма да изтраят и месец-два, по-интензивно каране...
      3. Скъп и евтин са сравнителни определения. Скъпа, спрямо какво?
      4. Всички модели, с изключение не Рубикон са без блокажи. Болокажите са различни като вид и се продават като китове.

На всички зададени въпроси, можеш да си отговориш сам, стига да ползваш търсачката във форума... и разбира се, да имаш желание да четеш...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Леко допълнение на Георгио някой имат заводско ЛСД диф отзад.
        [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
        [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
        [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
        [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X