Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтин "ЛИФТ" на Jeep Cherokee XJ - 2,5" отпред и 5" отзад

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтин "ЛИФТ" на Jeep Cherokee XJ - 2,5" отпред и 5" отзад

Андро, провери имейла, който си оставил за регистрация тук във форума, имаш писмо от сайта, там има линк натискаш го за да потвърди регистрацията ти - името ти е сивичко, това се дължи на това, че сайта не знае дали си "спамер" или един от "нас"

Сега моля те добави си локацията, ако си от София или региона до 1 час път бих приел няколко "платени" урока от теб по заваряване, търся при кого да чиракувам малко защото ме чакат едни мостове от ВРАНГЛЕР 2007 Дана 44 за слагане под моя джип а после дни други неща свързани с едни мостове от УНИМОГ 404С

Аааа, и не съм казал, че имам телоподаващо, "заварявам" засега с електрожен аматьорски ще си взема каквото трябва но засега полека лека я карам в харчовете...

Хайде много поздрави,
    Последно редактирано от BatGeorgeone; 28-04-08, 11:24. Причина: ...
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Георги, ще направя тия неща , но чакам децата да се приберат, щото компютрите не са силната ми страна. Уроци по ръчно електродъгово заваряване се надявам все още да мога да давам, въпреки че от 1988г. съм хващал ръкохватката много рядко. Обаче само безплатно, щото на дребно не играя. С електрожена е трудно, само с уроци няма да стане, трябва си яко практика. Но няма да се плашиш, за тая цел си има телоподаващи и там по може да стане. В Горна баня живея, така че мисля, няма да има проблем да съдействам, па като се има в предвид че съм полудел по джипките, още повече. Свиркай след празниците, само да сме живи и здрави.
      Успех!

Коментар

Георги, ще трябва да те черпя братко. Бях почнал да си мисля че съм луд, сега осъзнах че не съм. Ти си луд. Аз си правя разни бронички, гардчета, протекторчета, и още един куп други глупости, а ти за какви работи ми говориш само. Кви са тия Дани, Унимогове и кой знае още какво от разни луноходи. Малий, направо изтръпнах. Осъзнаваш ли в какво се замесваш. Какво ще строиш и къде ще ходиш бе момче.
        Това беше майтап. Надявам се имаш чуство за хумор. Ама не съвсем, щото това си е бая работа, части, оборудване, знаене, можене, и не на последно място пари. Ще трябва доста добър екип да събереш. Абе друго си е когато човек е по млад, лети с крилете на ентусиазма, и няма невъзможни неща. Дерзай млади момко, подкрепям те и ще помагам с квото мога.

Коментар

Андро здрасти,

Ето ме в София, утре съм свободен сефте от 1000 години насам, звънни ми на 088 999 51 61 или дай телефон стационарен/мобилен да се разберем как утре ще ме научиш да заварявам

Поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

0888319614
            Утре м-у 10 и12 на Княжево. После трябва да стягам багажа че заминавам на Доспат за риба до 5ти. Тоя риболов го сънувам вече. Звънкай смело.

Коментар

колега аз също съм правилтакъв евтин лифт само че аз подложих един лист ресорен от някъв бус мисля от мерцедес 307 слага се посредата на оригиналните ресори и се повдига на макс но возията си се запазва.а отпред сложих по 2бр. тампони над пружините един срещу друг от мерцедес 124 с 3 пъпки и подложката става около 6см. аз мисля че с тампони е по одачно защото тампоните са с един и същ диаметър и на пружината и на водача отвътре. но и ти си се справил чудесно.

поздрави
              OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
              www.offroadprimorsko.com
              0899883765

Коментар

здрасти! това е похвално..мисля и аз да мина по този път , само че..докато си гледам ресорите : нуждаят се от шпринговане..оказа се обаче , че може да се добавят и пружини от "ВАЗ" , със всичките необходими "джаджи" : гнездата за пружините които се монтират директно на заднят мост и на гредата . и може да си регулираш височината на колата (задната страна) посредством дължината на пружината и няма нужда от шпринговане. поне така размишляваме да направим. ваши мнения за това...???кое е по добре да се направи ???
                понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                Honda Shadow VLX 600 - 1999
                FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                Влади

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                  Георги, ще трябва да те черпя братко. Бях почнал да си мисля че съм луд, сега осъзнах че не съм. Ти си луд. Аз си правя разни бронички, гардчета, протекторчета, и още един куп други глупости, а ти за какви работи ми говориш само. Кви са тия Дани, Унимогове и кой знае още какво от разни луноходи. Малий, направо изтръпнах. Осъзнаваш ли в какво се замесваш. Какво ще строиш и къде ще ходиш бе момче.
                  Това беше майтап. Надявам се имаш чуство за хумор. Ама не съвсем, щото това си е бая работа, части, оборудване, знаене, можене, и не на последно място пари. Ще трябва доста добър екип да събереш. Абе друго си е когато човек е по млад, лети с крилете на ентусиазма, и няма невъзможни неща. Дерзай млади момко, подкрепям те и ще помагам с квото мога.
                  Здравей,Андро!Видях,че и ти си от Горна Баня и караш същото камионче като моето(ако е това на аватара,де),та понеже пишеш,че си си правил разни ролбари,протекторчета и т.н. би ли се навил да ми спретнеш и на мен едни,че нищо не разбирам от заваряване,а имам нужда от някои доизкусурявания,като разбира се ще ти овъзмездя загубеното време и вложеният труд???
                  08седемшест5едно513четири

Коментар

Поздравления колега. и аз мисля да правя лифт, но още се чудя точно какъв. аз имам същото чероки но 2.1td.проблема при мен е че малко вози като каруца ,а не ми се вярва да е така оригинално. и мисля първо да смена всички тампони и биалетки да видя дали ще има някво подобрение. а и амортисьорите разбира се за втори път и ако твоя е готов и вече е на пътя ,напиши някое впечатление за возията. какво се промени по добре ли е по зле ли вози. ще бъда благодарен.
                    По добре на дивия кон на лудоста,отколкото на куцото магаре на разума!:twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от achko12 Преглед на мнение
                      Поздравления колега. и аз мисля да правя лифт, но още се чудя точно какъв. аз имам същото чероки но 2.1td.проблема при мен е че малко вози като каруца ,а не ми се вярва да е така оригинално. и мисля първо да смена всички тампони и биалетки да видя дали ще има някво подобрение. а и амортисьорите разбира се за втори път и ако твоя е готов и вече е на пътя ,напиши някое впечатление за возията. какво се промени по добре ли е по зле ли вози. ще бъда благодарен.
                      ами Аче то все нас чака )) някои ден можем да спретнем и двата джипа и да ги мятаме. между другото смятам да си направя и протектори на предния диф : на раздатката и на задния диф . днес намерих и другите части за изнасянето на задната гума . до петък събота ще е готов за боя и ще го слагам. ти си първият с чертежи и описания. искаш нали.?

Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                        ами Аче то все нас чака )) някои ден можем да спретнем и двата джипа и да ги мятаме. между другото смятам да си направя и протектори на предния диф : на раздатката и на задния диф . днес намерих и другите части за изнасянето на задната гума . до петък събота ще е готов за боя и ще го слагам. ти си първият с чертежи и описания. искаш нали.?
                        като споменаваш БОЯ малко ме боли сърцетопърво ще го оправя после ще го туниговам как си трябва

Коментар

Вальо, благодаря за оказаното доверие. Преди много години бях професионалист, но сега работя само за удоволствие. Забавлявам се с моя, джип, намирам нови приятели в този форум, от които се уча и помагам с каквото мога. Но тази работа започва да ми харесва, така че ако реша след време да се занимавам професионално, ще го обява публично, на подходящото място.
                          Ще се радвам да се запознаем, и обменим опит.
                          Андро.

Коментар

здрасти на всички ! имах интерестно предложение вчера : на добра сума да си закупя въздушни възглавници , които да подложа между купето и мостовете , с пневматичен контролен център. по този начин да променям клиренса до границите на допустимото (от ниско като на ситроените до високо със подложки разбира се ) но..въпросът ми е , дали трябва да оставя ресорите и също така пружините на предният мост ???

Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                              здрасти на всички ! имах интерестно предложение вчера : на добра сума да си закупя въздушни възглавници , които да подложа между купето и мостовете , с пневматичен контролен център. по този начин да променям клиренса до границите на допустимото (от ниско като на ситроените до високо със подложки разбира се ) но..въпросът ми е , дали трябва да оставя ресорите и също така пружините на предният мост ???
                              Влади тва вече не е евтин лифт за Jeep тука скачаме на няколко стотака а?

Коментар

Колега, ресорите, държът моста, така че не можеш да ги махнеш.
                                Андро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X