Здравейте имам нужда от малко помощ прри избора на аетомобил. Спрял съм се на Grand Cherokee WK2. Като цяло ми харесва с всичките му плюсове и минуси, но все още се колебая кой точно да избера. Та въпроса ми е, заслужава ли си разликата в цената между моделите преди и след фейса? Знам, че има разлика в кутиите и в интериора (мултимедията, лост и т.н.), но не съм наясно дали има някаква друга съществена разлика в механиката?
Казаха ми, че двигателя е същия, просто е с различни настройки, но ми е интересно дали някой има директни впечатления от автомобилите относно возене и сигурност? Гледах едно фоста притеснително видео за Grand-а преди фейса и Лосовия тест...!? Някой може ли да ми обясните! дали този проблем е решен при фейса и как?
Благодаря предварително за инфото и хелпа
Казаха ми, че двигателя е същия, просто е с различни настройки, но ми е интересно дали някой има директни впечатления от автомобилите относно возене и сигурност? Гледах едно фоста притеснително видео за Grand-а преди фейса и Лосовия тест...!? Някой може ли да ми обясните! дали този проблем е решен при фейса и как?
Благодаря предварително за инфото и хелпа

Коментар