Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee 3.0 diesel

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Grand Cherokee 3.0 diesel

Здравейте колеги и ползватели.
    Предстои ми закупуване на Grand Cherokee diesel automat 2006
    При test drive установих рестартиране на всички уреди и борд компютъра по време на движение, все едно угасва.
    Странното е че уредите на таблото угасват и се рестартират, но реално като подам газ продължава да набира скорост при угаснали уреди на таблото.
    Скоростната кутия е Ок според мен, превключва плавно без тласъци, работата на мотора също е Ок, по усещане разбира се.

Сериозен ли е проблема, има ли бързо решение и съответно каква е ориентировъчната цена.
    Искам да направя долу горе някаква оценка какво ме очаква.

От: Jeep Grand Cherokee 3.0 diesel

Чел съм, че това се случва при прецакан ключ на запалването. Има safety recall за това P41, ако Джипа не е минал сервизната кампания и така се е случило, че проблема се е проявил. Доколкото знам тези сервизни кампании се правят безплатно, така че ако е там проблема може да минеш тънко.

Коментар

Здравей колега.
      Имам същото Grand Cherokee от 3години. Месец след покупката ми се появи същият проблем. В движение изчезваха показанията на таблото, опитай да включиш аварийни при загубата на показания след което ги изключи, при мен се възстановяваха показанията и таблото започваше да работи коректно. Проблемът при мен се оказа контактният ключ и след ремонтът му не съм имал подобни проблеми.

Коментар

А като цяло доволни ли сте от тази машинка?Какво ви е мнението?

Коментар

Винаги има доволни и недоволни...Собствениците са доволни,за противниците на дизела това не е Jeep!!!Аз също карам такъв от 2 години и като цяло съм доволен.Всичко все пак зависи и от конкретния екземпляр и поддръжката му докато е станал твой!

Коментар

Колега, не си писал, дали си взел колата или не? Да те поздравяваме ли ?
            JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
            Тел: +359 887 847261

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X