Здравейте,нов съм във форума.Карам jeep 2.7 crd/ 2002 г/раздатка 247/ Бургас/. 10000км съм минал/ много и се радвам на джипката НО- минах вече през обичайните болежки.Ремонти- парно/ дунапрен,дюзи/ компенсация на втора Д.+5- сменена Дарс ауто Бургас ( не ходете там ако нямате познат),ел.инсталация в двигателния отсек.Нямам грешки / диагностика имам без живи данни/ но при палене на ДВГ оборотите след 5 секунди почват да играят 800-900 със страшна миризма на не изгоряла нафта/ и така докато не загрее,после всичко е ок.Дали да си направя теста с колбите за компенсация на излишното гориво/ съмнява ме пак да е дюзи/ почистих си maf сензора/ egr клапана/ появява ми се през два месеца p0340 p0702
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep grand cherokee 2.7 crd
Свий
X
-
От: Jeep grand cherokee 2.7 crd
Първоначално публикуван от Lюбо Преглед на мнениеЗдравейте,нов съм във форума.Карам jeep 2.7 crd/ 2002 г/раздатка 247/ Бургас/. 10000км съм минал/ много и се радвам на джипката НО- минах вече през обичайните болежки.Ремонти- парно/ дунапрен,дюзи/ компенсация на втора Д.+5- сменена Дарс ауто Бургас ( не ходете там ако нямате познат),ел.инсталация в двигателния отсек.Нямам грешки / диагностика имам без живи данни/ но при палене на ДВГ оборотите след 5 секунди почват да играят 800-900 със страшна миризма на не изгоряла нафта/ и така докато не загрее,после всичко е ок.Дали да си направя теста с колбите за компенсация на излишното гориво/ съмнява ме пак да е дюзи/ почистих си maf сензора/ egr клапана/ появява ми се през два месеца p0340 p0702
Коментар
-
От: Jeep grand cherokee 2.7 crd - 2004 - проблем със запалването
Имам Geep Grand Cheroki 2.7 crd - вчера по грешка докоснах + на акумулатора с корпуса на електронния модул, който се намира до казанчета за спирачките и централното табло с бушони и релета. Не мога да запаля, нямам стартер, индикатора за подгряване на свещите не свети и при опит да извикам грешките те не се показват. Километража си стои. Проверих бушоните в купето и при двигателя- всички са здрави. Като дам контакт релето ASD постоянно включва и изключва, и трака като шевна машина. Това нормалното състояние на работа ли е? Каква може да е повредата?
Коментар
-
От: Jeep grand cherokee 2.7 crd - 2004 - проблем със запалването
Първоначално публикуван от Jony Motor Преглед на мнениеИмам Geep Grand Cheroki 2.7 crd - вчера по грешка докоснах + на акумулатора с корпуса на електронния модул, който се намира до казанчета за спирачките и централното табло с бушони и релета. Не мога да запаля, нямам стартер, индикатора за подгряване на свещите не свети и при опит да извикам грешките те не се показват. Километража си стои. Проверих бушоните в купето и при двигателя- всички са здрави. Като дам контакт релето ASD постоянно включва и изключва, и трака като шевна машина. Това нормалното състояние на работа ли е? Каква може да е повредата?
Ремонт или подмяна , горят масите вътре и няколко чипаЕди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
Коментар
-
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=225140
В тая тема се говори за добър майстор за дюзи в Несебър.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lюбо Преглед на мнениесрязаха купето
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар