Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee 2.7 CRD

Колеги нов съм във Форума и от 1 месец постояно следя информацията в него!Налаги ми са да копувам джип и съм се насочил към горния модел.Някой може ли да микаже нещо повече за Мерцедесовия двигател, който слагат в Черокито.Доколкото чета във форума 3.1 ТД не е много удачен избор.!Какъв е разхода на гориво и дали 4x4 то е постоянно включено.Във фирамата разполагаме със Х5 2005 година дизел и съм изклиучително доволен от това което показва с постоянно вклиученото 4х4. Според вас кое е по добро.Ще се кара събота и неделя по балканите през другото време извънградско!Благодаря предварително.Х5-та дава 10-на 100 нафта както и да го караш,без значение градско или извън, 8 извън гарада ако не го натискаш.Черокито се чудя как е?

До: Grand Cherokee 2.7 CRD

Да речем че е перманентно 4Х4. Е, то е Торк он деманд, демек при поискване, ама ти не включваш и не пипаш нищо, става си от само себе си, така че приемаме че е така. Иначе за разхода е въпрос на тежест на десния крак.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Еднакво тегло и разход.
      БМВто е по-бързо и по-стабилно в завоите.
      Гранда има по-здраво окачване и е по-добър при офроуд.
      Х5 3.0d е любимия ми сиромашки паркетник.

Коментар

Мерси много.Ще решаваме в движение тогава!

Коментар

Здравейте колеги,
          нов съм във форума и пиша за пръв път.
          Следващата седмица очаквам да ми пристигне колата - Grand Cherokee 2.7CRD.

В тази връзка всички съвети и напътствия са добре дошли - какво да прегледам, какво да обслужа и т.н. Прочетох доста неща (дюзи, помпи...), но все пак, ако има нещо специфично!

Този мотор с верига или ремък е?

Коментар

Специфична е трансмисията. Ето нея трябва да прегледаш и да смениш всички масла с правилните. Така че чети още.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

От: До: Grand Cherokee 2.7 CRD

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
              Здравейте колеги,
              нов съм във форума и пиша за пръв път.
              Следващата седмица очаквам да ми пристигне колата - Grand Cherokee 2.7CRD.

В тази връзка всички съвети и напътствия са добре дошли - какво да прегледам, какво да обслужа и т.н. Прочетох доста неща (дюзи, помпи...), но все пак, ако има нещо специфично!

Този мотор с верига или ремък е?
              С верига. Това е колата която първо се чете и после се пипа - четенето спестява много излишни манипулации. И винаги с правилните мерцедесовски масла в ДВГ и АСК. По двигателя ако си работи добре сваляш пластмасовия капак и гледаш какво става около дюзите ако е чисто - ти си човека. И внимавай при смяна на горивния филтър да не смукне въздух че е голям филм с обезвъздушаването. Независимо от състоянието си приготви едни от 500 до 1000 лв ( с труда) като първоначална инвестиция - масла, течности, филтри и тук таме някой О-пръстен.
              Успех с покупката!
              Последно редактирано от Bergomi; 05-09-15, 00:26.
              Jeep Grand Cherokee Limited 2.7 CRD 02/12/2004
              0887589643 Който може не пита - който пита може

Коментар

Едва ли някой, ще чака осем години съвети, дали да си купи дадена кола.
                Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                SSang Yong Kyron 2.0xdi
                Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Първоначално публикуван от Bergomi Преглед на мнение
                  С верига. Това е колата която първо се чете и после се пипа - четенето спестява много излишни манипулации. И винаги с правилните мерцедесовски масла в ДВГ и АСК. По двигателя ако си работи добре сваляш пластмасовия капак и гледаш какво става около дюзите ако е чисто - ти си човека. И внимавай при смяна на горивния филтър да не смукне въздух че е голям филм с обезвъздушаването. Независимо от състоянието си приготви едни от 500 до 1000 лв ( с труда) като първоначална инвестиция - масла, течности, филтри и тук таме някой О-пръстен.
                  Успех с покупката!
                  Този Форум е на повече от 10 години.Някои теми са много стари.Понастоящем,колегата Сашо Пунчев има повече от 1500 мнения,а Вие,Колега имате едва 37.Препоръчвам Ви,преди да давате съвети "на посоки" да четете също толкова внимателно,колкото препоръчвате.Нищо лично и успех...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X