Колеги нов съм във Форума и от 1 месец постояно следя информацията в него!Налаги ми са да копувам джип и съм се насочил към горния модел.Някой може ли да микаже нещо повече за Мерцедесовия двигател, който слагат в Черокито.Доколкото чета във форума 3.1 ТД не е много удачен избор.!Какъв е разхода на гориво и дали 4x4 то е постоянно включено.Във фирамата разполагаме със Х5 2005 година дизел и съм изклиучително доволен от това което показва с постоянно вклиученото 4х4. Според вас кое е по добро.Ще се кара събота и неделя по балканите през другото време извънградско!Благодаря предварително.Х5-та дава 10-на 100 нафта както и да го караш,без значение градско или извън, 8 извън гарада ако не го натискаш.Черокито се чудя как е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand Cherokee 2.7 CRD
Свий
X
-
До: Grand Cherokee 2.7 CRD
Да речем че е перманентно 4Х4. Е, то е Торк он деманд, демек при поискване, ама ти не включваш и не пипаш нищо, става си от само себе си, така че приемаме че е така. Иначе за разхода е въпрос на тежест на десния крак.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Здравейте колеги,
нов съм във форума и пиша за пръв път.
Следващата седмица очаквам да ми пристигне колата - Grand Cherokee 2.7CRD.
В тази връзка всички съвети и напътствия са добре дошли - какво да прегледам, какво да обслужа и т.н. Прочетох доста неща (дюзи, помпи...), но все пак, ако има нещо специфично!
Този мотор с верига или ремък е?
Коментар
-
Специфична е трансмисията. Ето нея трябва да прегледаш и да смениш всички масла с правилните. Така че чети още.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
От: До: Grand Cherokee 2.7 CRD
Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнениеЗдравейте колеги,
нов съм във форума и пиша за пръв път.
Следващата седмица очаквам да ми пристигне колата - Grand Cherokee 2.7CRD.
В тази връзка всички съвети и напътствия са добре дошли - какво да прегледам, какво да обслужа и т.н. Прочетох доста неща (дюзи, помпи...), но все пак, ако има нещо специфично!
Този мотор с верига или ремък е?
Успех с покупката!Последно редактирано от Bergomi; 05-09-15, 00:26.Jeep Grand Cherokee Limited 2.7 CRD 02/12/2004
0887589643 Който може не пита - който пита може
Коментар
-
Едва ли някой, ще чака осем години съвети, дали да си купи дадена кола.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bergomi Преглед на мнениеС верига. Това е колата която първо се чете и после се пипа - четенето спестява много излишни манипулации. И винаги с правилните мерцедесовски масла в ДВГ и АСК. По двигателя ако си работи добре сваляш пластмасовия капак и гледаш какво става около дюзите ако е чисто - ти си човека. И внимавай при смяна на горивния филтър да не смукне въздух че е голям филм с обезвъздушаването. Независимо от състоянието си приготви едни от 500 до 1000 лв ( с труда) като първоначална инвестиция - масла, течности, филтри и тук таме някой О-пръстен.
Успех с покупката!0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар