Здравейте колеги! От 2 месеца съм собственик на Grand Cherokee 2007 дизел. Доста неща смених по колата, но явно има още проблеми за отстраняване. При палене сутрин при около 13-14 градуса колата има нестабилни обороти при празен ход. Пали добре, сменени са свещи и модула за подгряване. Докато колата е студена при подаване на газ колата притриса сравнително леко, като най-осезаемо е при 1000 оборота. след като колата загрее до около 50 градуса оборотите се вдигат плавно и притрисането изчезва. Прави ми впечатление ,че при запалване колата заковава на около 650 оборота. Това ми е първата дизелова кола. Не трябва ли при запалване за задържи за известно време по-високи обороти след което като позагрее да ги свали? Всякакви идеи ще са ми от полза.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
нестабилен празен ход на Grand Cherokee 2007 дизел
Свий
X
-
От: нестабилен празен ход на Grand Cherokee 2007 дизел
Първоначално публикуван от sasho234 Преглед на мнениеДюзите са нови. Моторче на кои клапи?
Коментар
-
Диагностика със следене на моментни стойности , обърнете внимание при студен мотор на количеството входящ въздух температурата му и налягането на горивото . Също е много- важно при смяна на дюзите дали са въведени техните кодове.Еди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
Коментар
-
Май ще се наложи да въведа кодовете на дюзите наново. След доста четене се оказа,че кодовете се въвеждат при студен двигател, а номерацията на дюзите може да е по последователност на палене или по физическо място на цилиндъра. Ако може Еди да ми отговори за този мерцедесов двигател дали номерацията на дюзите е по палене или физическо местоположение. При мен кодовете ги въведоха при загрял двигател. Ще ги проверя пак кодовете и ще ги въведа наново.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар