Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Централно заключване grand cherokee zj

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Централно заключване grand cherokee zj

Здравейте, имам гранд чероки 93година с някаква фабрична аларма която не работи а централното заключване от вратата си работи перфектно. Искам да си сложа допълнително дистанционно с модул само за централното, видях че продават такива за по 20-25 лв. Някой правил ли е такова нещо и знае ли поне как и къде се свързва, дали джипа има някакъв модул към който да се свърже или се свързва към централното на вратата . Ходих до един сервиз където монтират аларми и ми искаха 60лв само за монтаж !!! Мисля да си го вържа сам. С тоците съм на ти такаче не мисля че ще ми е проблем просто ако някой го е правил ще ми бъде от полза.
    Благодаря предварително !!!

От: Централно заключване grand cherokee zj

Абсолютно същата задача седи и пред мен. Ако успея скоро време да стигна до нея, че има и други неща за правене ще снимам

Коментар

Здрaвейте ,кaто кaзвaте центрaлното си рaботи добре имaте предвид че при отключвaне нa шофорскстa врaтa отвaря и другите нaли?
      Стaнa ми стрaно зaщото нa бaщaми zj 1992 не отвaря и е лимитед версия.
      Поздрaви

Коментар

При мен също при откючване на шофьорската врата с ключа другите не се отлючват и за това си мисля, че имам умряла машинка. От бутона Lock на вратата се отключват и заключват всички врати (вкючително задния капак), но не и шофьорската. Пак става въпрос за ZJ '92 12 месец производство за Швейцария Още не съм отварял вратата де...

Коментар

Първоначално публикуван от racer666 Преглед на мнение
          си мисля, че имам умряла машинка....
          ........умряла жица
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от racer666 Преглед на мнение
            При мен също при откючване на шофьорската врата с ключа другите не се отлючват и за това си мисля, че имам умряла машинка. От бутона Lock на вратата се отключват и заключват всички врати (вкючително задния капак), но не и шофьорската. Пак става въпрос за ZJ '92 12 месец производство за Швейцария Още не съм отварял вратата де...
            Както ти каза Дядо, в жицата е отговора , в свивката на вратата. Скъсана е.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0001.jpg
Прегледи:1
Размер:108.2 КБ
ID:5658700Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0003.jpg
Прегледи:1
Размер:86.4 КБ
ID:5658701По засукано е : изглежда ми като да е сменена бравата с някоя неуправляваща - примерно задна, понеже има заварявано и пилено около захващането ѝ към вратата, а куплунгът за управление чрез ключ си виси свободно и няма къде да се включи. Самата машинка се оказа, че работи, но явно е доста износена понеже в 50% от случаите не успява да помръдне достатъчно за да заключи. Аз си мисля, че ми трябва брава.

Коментар

Някой по темата ?

Коментар

Провери отвътре във вратата, на патрона за ключа нямаш ли куплунг, където да включиш този кабел.
                  Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                  SSang Yong Kyron 2.0xdi
                  Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X