Здравейте колеги, една молба за колега от Стара Загора с същата машина jeep grand cherokee 2.7 crd 2002, значи след смяна на гарнитура на главата, и загряване на машината на 90% уредът за налягане на маслото на двигателя почва да мърда от ниско налягане към средно (мърда непрекъснато). Тука сега идва проблема, че не е сигурно датчика ли е или има друг проблем, примерно в таблото. Майстора сложи манометър (не съм сигурен дали се казва така) и когато запали колата докато е студена е 4 атмосфери като загрее става 1.5 атмосфери на обороти е това. Преди да разглобят двигателя да сменят гарнитурата тоя дерт го нямаше. Ма те там не са и барали.
Така де на въпроса и МОЛБАТА, ако има колега със същата машина в Стара Загора и е съгласен да свалим датчика да пробваме дали е от него.... ще съм много благодарен защото нов е 110 лв и трябва да чакам поне 5 дена да ми го доставят пък няма да мога да го върна после..
Така де на въпроса и МОЛБАТА, ако има колега със същата машина в Стара Загора и е съгласен да свалим датчика да пробваме дали е от него.... ще съм много благодарен защото нов е 110 лв и трябва да чакам поне 5 дена да ми го доставят пък няма да мога да го върна после..
Коментар