Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси: Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02'

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси: Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02'

Здравейте,
    много се радвам, че има хора като вас, който споделят опита си за автомобилите 4x4. Бих искал да попитам за конкретен модел на Jeep - Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02'.
    Интересуваме самия двигател: каква народност е, чуплив ли е(за 3.1 ТД четох във форума че е доста чуплив), какъв разход на гориво има, и ако може да ми кажете след закупуването на му къде и колко ще ми струват смяната на всички задължителни неща за 4x4 автомобил (в Пловдив).
    Джипът ще го ползвам повече по асфалт и рядко по черни пътища.
    Благодаря ви предварително!

До: Въпроси: Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02'

2.7 е мерцедесов двигател,доказано здрав,но много по невърви от моят чуплив 3.1 ВМ .Ако джипката е на цена 29-30х.смятай още 3-5 хиляди за смяна на масла и консумативи.Оторизиран сервиз Балканстар,чакане и здрави нерви пожелавам.
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Среден разход на 2.7 градско 10-12 зависи от карането,извънградско 9-10.В един вход живеем с мой комшия той кара такава джипка.По вървежа,мнократно съм ги карал и двата,разликата във вървенето е като кола с турбо и без турбо.Голямата ралика е,че не съм го чул да каже,че има нещо за правен по джипката,аз с моята станах приятел със всички сервизи
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
        Среден разход на 2.7 градско 10-12 зависи от карането,извънградско 9-10.В един вход живеем с мой комшия той кара такава джипка.По вървежа,мнократно съм ги карал и двата,разликата във вървенето е като кола с турбо и без турбо.Голямата ралика е,че не съм го чул да каже,че има нещо за правен по джипката,аз с моята станах приятел със всички сервизи
        Благодаря за отговорите
        А преди да го купя къде мога да му направя пълна диагностика тук в Пловдив?

Коментар

Само това за невървенето не е вярно. Определено върви повече от 3.1 без чип. С чип нещата са други, но и на 2.7 може да се сложи таково нещо
          Иначе за двигателя, колкото е правилен, толкова и не, виж тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12809
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X