Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Калобрани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Калобрани

Някой да знае какви калобрани стават за джип Чероки 99 и откъде могат да се купят?

От: Калобрани

От тук:
    http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=SPL....c0.m270.l1313
    [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
    [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Благодаря! Аз това място за доставка го знам. Търся по-евтин и начин от България. Някакви заместители от от тук.

Коментар

По евтин начин и да е от България - единствено от някоя морга. Ако търсиш при вносителите на части определено ще ти искат повече от това което колегата е предложил.
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Аз имам предвид не оригинални за джип а някакъв модел универсални които да се пригодят. Дали някой го е правил.

Коментар

Така като им гледам формата и захващането - едва ли ще има нещо универсално което да пасне. В общи линии минаваш на вариант "направи си сам".
            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Според мен не се занимавай с глупости, тези които продават са пластмасови (нищо че се огъват леко) и при първото слизане от бордюр или минаване през по дълбока дупка ако не ги счупиш ще ги прегънеш много кофти по средата. Ако все пак искаш нещо подобно и практично си купи дебела гума и си ги направи сам като на стар московец.
              Z06 = Seven liters of pure troublemaker!

Коментар

За тези, които се интересуват от калобрани за Jeep. Купих ги от една варненска фирма по интернет - Жувал. Ето и линка www.maslaigresi.com. Опитах се да кача и снимките, но уви... не става. Има нещо променено в начина на качване и не става. На гърба на опаковката има списък на джиповете, за които стават.

Коментар

Всеки уважаващ себе си джип трябва да е кален, дори и пред кафето (ефекта е по-силен )..! Иначе тези декоративни пудри дето си ги харесал, ако си ползваш джипа по предназначение са аут точно след първата по сериьозна кал! Ако си толкова голям чистник наистина - потърси достатъчно широка транспортна лента (много е здрава гумата) и си изрежи с каквато форма ти е кеф! После с по една подходяща метална планка и нитове ги захвани по ръба на подкалника и си ти...!!!

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от hristorama Преглед на мнение
                    Някой да знае какви калобрани стават за джип Чероки 99 и откъде могат да се купят?
                    Имам оригинални за гранд ZJ трябва на пробвам на черок дали ще паснат
                    ZJ`99 4.0 LAREDO 2''

Коментар

Първоначално публикуван от bonev_d Преглед на мнение
                      Имам оригинални за гранд ZJ трябва на пробвам на черок дали ще паснат
                      За колко ги даваш оригиналните?
                      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от hristorama Преглед на мнение
                        Благодаря! Аз това място за доставка го знам. Търся по-евтин и начин от България. Някакви заместители от от тук.
                        Ето от тук!
                        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X