Здравейте колеги,попаднах на споменатата машина,но не намирам информация за нея.Здравина на двигател и трансмисия,слаби места и прочие.Конкретният екземпляр е произведен през 1992 година,основно рециклиран през миналата и изглежда в доста добра кондиция.Ще се радвам ако можете, да помогнете с мнения относно този не толкова разпространен автомобил.Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Isuzu Trooper 2.6 бензин-мнения и препоръки.
Свий
X
-
От: Isuzu Trooper 2.6 бензин-мнения и препоръки.
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеЖелезенЦепи се на две след 20г служба по къра
+359 899985804
Коментар
-
Двигател , дифове и съединител-без забележки(обърни внимание , че са по-големи от на другите Исузу и Фронтери) . Понася много ефтино и успешно газифициране .
Но няма среден диф , има малки ходове на окачването и...............моя го изядоха молците
Обикновенно се продава на едни смешни пари с Витара , примерно , но е много повече джип .TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE
Коментар
-
Че е проходимо и мощно се убедих днес,за газификация мрънкат за някакви 600-700 лева.Дотук бива, ама по пода на купето са нацъфтели едни кафяви петна дето развалят доброто впечатление,извън тях визията е очарователна.Влиза под кожата пущината....Любовта е сляпа,но женитбата и връща зрението.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение11/100 газ на пътя. В гората - колкото му сипеш, но доста по-малко от Паджеро 3.0.+359 899985804
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеАко е от Елин Пелин е гнил, не само пода
А и да е гнил, колко да е гнил. Аз имам телЕподаващоИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Моят гнил ли е бре?Днес му организирах Вебастото и дзадната врата не е смачкана вече
А на този черния се вгледай наистина добре е рамата."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеМоят гнил ли е бре?Днес му организирах Вебастото и дзадната врата не е смачкана вече
Начи като му боцнеш едни гуменетки мое те зимам с мен да бръмчим?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеИбаси якотоНачи като му боцнеш едни гуменетки мое те зимам с мен да бръмчим?
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар