Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kакво мислите за Santa fe 2.4 2005г. бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kакво мислите за Santa fe 2.4 2005г. бензин

здравейте,

интересува ме дали е скъпа подръжката на колата (цени на резервните части) и дали се чупи много. ще ми трябва главно за градско и междуградско каране.

От: Kакво мислите за Santa fe 2.4 2005г. бензин

Ами да ти кажа аз за сега няма сериозни проблеми с колата. Проблемите , които съм имал до сега с колата са в следствие на монтирана газова уредба и фабричния иммобилайзер. Друго не ми е правило проблем . Колата не е скъпа за поддръжка . Иначе понагорява и не е особено пъргава трябва да знаеш.
    Mazda N1

Коментар

От моят сблъсък с тази машина:
      Не върви, в смисъл - от дизела е по- добре, но не върви.
      Не стои на пътя, нещо брутално са сбъркали в окачването и - моят кинеф - нисан терано по- добре стои по завоите- въпреки 8 годишната си възраст.
      На задната седалка по- средата е ужасно неудобно.
      Гори като ламя- лекува се с газов инж.
      Не бих си го купил това, а и приятеля ми съжалява , че го взе....нов.

Коментар

Не съм съгласен, че не стои добре на пътя... може би конкретно този екземпляр да е имал проблем...

Задната седалка си е бая широка и удобна точно в сравнение с Терано...
        По-добрият избор е 2.7 V6, когато става въпрос за вървене и разход...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
          По-добрият избор е 2.7 V6, когато става въпрос за вървене и разход...
          Хм за разхода не съм много сигурен, от това което чета за този мотор е доста thirsty , но ти ще кажеш от първо лице .
          Иначе за стабилността има какво да се иска още , но да не забравяме , че това е все пак джип, всъщност на моята соната стабилността е доста по лоша в интерес на истината. За задната седалка не съм съгласен , това което и липсва е странична опора, ако се вози само човек отзад не е лошо да си слага колана , че само прелита от ляво на дясно . Като цяло мнението ми за автомобила е положително.
          Mazda N1

Коментар

благодаря за мненията, ходих да я гледам и не ми хареса много беше захабена

Коментар

И аз искам да попитам за Санта Фе 2.4 145 коня бензин. Моля, кажете заслужава ли си това МПС. Четох във форума на Хюндай, че има големи проблеми със съединителя, вие какво ще кажете по въпроса. Носи ли на газов инжекцион - каква марка, за колко пари и къде го монтирахте, какъв е разхода на газ и бензин, градско и извънградско? Чупи ли и се нещо друго (все пак е корейска)? Държи ли 130 по магистрала без проблем. Доколко е проходима, много ли е паркетна или...? Маневрена ли е в града? Поцинкована ли е, гние ли? Вие какви проблеми сте имали с това МПС и за колко години и изминати километри сте или не сте ги срещнали? Климатика как е? С какви гуми като размер, вид и марка я карате? Благодаря!

Коментар

kivti, защо не разгледах и по-назад в темите, има много написано по-всички твой въпроси.
                Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X