Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Привет!!! И аз да се похваля с новата придобивка, а именно HONDA CR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Привет!!! И аз да се похваля с новата придобивка, а именно HONDA CR-V

Здравейте колеги!!! Живи, здрави и само безавариини километри!!! Благодарение на форума и кадърните съфорумци, които споделят нужната информация и опит с нас навлязох много бързо с така наречените "хронични заболявания на ЦРВ. Така наречените "проблеми" кои съпътстват ЦРВ са присъщи и на други японски автомобили. Собственик съм на Нисан Примера от 2006г и симптомите и ремонта със стъпковия мотор на тихите обороти или плавното им падане е идентичен с ЦРВ. Самодиагностиката и т.н е идентична.
    Нека си дойдем на думата.
    След като баща ми си продаде колата, започнахме да се оглеждаме за друга. Но въпроса беше каква? И след месец размисли и страсти, за марка модел, проходимост, комфорт, разход на гориво,климатици,подръжка, надежност,здравина се спряхме именно на Хонда ЦРВ. Започна едно търсена на точния автомобил. Да е от топла страна без ръжди а именно от Италия (предпочитам да направя ремонт на мотора отколкото да се занимавам с ръжди - мое мнение никои да не се ангажира с него), да е с фейслифтови брони боядисани в цвета на купето, да са налични пластмасовия калъф на резервната гума, масичката и щората в багажника. Халогенните и стъкломиещото на фаровете са добре дошли ако ги има. След 2-3 седмици търсене се спряхме на няколко автомобила и предстоеше оглед. И така пътя ни приключи до Дупница и се сдобихме с Хонда ЦРВ 2.0 147 к.с цвета е златист металик т.е Хондьо е "рус" За наш късмет се прибрахме успешно без аварии до Провадия. След регистрацията я вкарах в бокса, че нямах търпение да се поизцапам малко и да го барна тук там, за да е готов за летния сезон. Първото което бях наумил е да сменя ангренажния ремък, ролка, водна помпа, термостат, че беше умрял в крайно отворено положение и реглаж на клапъните. За автомобил от италия двигателя си светеше, което доста ме зарадва. Остана да и сменя тампоните на задния мост, че са дали фира и да и изчистя стъпковия мотор, че се мъчи нещо да ме дразни. А между другото събота и неделя и боднах един ГИ Тамона с 31 л. бутилка, че цените на бензина нещо не кефят. Благодарение на хубавата тема за часовника ремонта му протече 5 минути. Тези дни като ми остане малко време ще го окъпя и ще го нащракам малко.

Поздрави Краси!

От: Привет!!! И аз да се похваля с новата придобивка, а именно HONDA CR-V

Честито много безаварийни километри и много ама много да те слушка и радва "Блонди"

Коментар

Честито!Много да те слуша и милиони безаварийни километри!

Коментар

Честито, и много безаварийни!
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Ами както се казва "Добре дошъл в отбора"!Много безаварийни километри!
          Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
          Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин

Коментар

Честито 'иляди безаварийни, много да те слуша (като самурай господаря си ) и на хубави места да се водите.
            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Честито и много безаварийни км!
              Чакаме снимките.
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Честито и от мен и безаварийно, след задължителното първоначално обслужване.
                / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Честито и от мен, много безавариини километри и малко потънали легла
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                  Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Еи-и-и-ц,Е-и-и-иц! Еми хубаво е да се множиме,па дай боже и да почнем да се събираме.Добре дошъл и безаварийно!
                    имах и Toyota Rav 4 2006g.
                    Mitsubishi Lancer 2008g.
                    Honda CR-V 1998г.
                    Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Честито, Краси!
                      Да си я караш със здраве и много много безаварийни километри!

Коментар

Благодаря много за пожеланията и тъпкано да ви се връща!!!

Коментар

Честито колега! Добре дошъл във форума и не забравяй, че си обещал снимки
                          HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

Коментар

Ето ги и обещаните снимки. Снимките са правени с телефон и не са идеални, но след време ще кача и по хубави. Поздрави Краси!
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11062013246.jpg
Прегледи:1
Размер:127.0 КБ
ID:5492923Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11062013245.jpg
Размер:142.4 КБ
ID:5492922Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12062013250.jpg
Размер:178.5 КБ
ID:5492927Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11062013248.jpg
Размер:144.4 КБ
ID:5492925
                            Тук да се похваля с новите гумета General Grabber GT.
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11062013249.jpg
Размер:120.5 КБ
ID:5492926
                            Прикачени файлове

Коментар

ейййй колега кукла е, ама най ме изкефи мястото на крика

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X