здр колеги.Kакъв ламбда емулатор ще е съвместим с моята хондичка Цр-в 1999г 147кс.С 1-на ламбда сонда съм. Другия ми въпрос е към кой кабел на ламбда сондата се свързва ламбда емулатора? Кабелите на ламбда сондата са 2 бели, 1 сив и 1 черен С обикновена АГУ съм
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kакъв ламбда емулатор да взема да гаси чека
Свий
X
-
От: Kакъв ламбда емулатор да взема да гаси чека
А ако колата е със 2 сонди. Една в началото и 1 в края на катализатора на коя трябва да се прекъсне. Аз карам вече 5,5 години с обикновенна АГУ и светещ ЧЕК и си върви. Като изчистя грешката и карам на бензин не ми свети, но обърна ли на газ след 50м. светва. Разхода извън града в момента е около 11,3 литра. Засякох я за около 400 км разстояние Ловеч - София - Ловеч с около 70 км. градско в Софето. Имам поставен Ламбда оксижен контрол но пак си свети чека.Honda CR-V I 2000 г.
0 осем 96 осем три 3 сто и 10
Коментар
-
Свалям клемата от + за 4-5 мин и след това чека не свети. Подкарам ли на гас светва много скоро. Грешката мисля че беше 1, което е за ламбда сондата. За втората сонда занам , че ги слагат на модела след 2000 г и 147 кс. За какво е ще каже някой по-запазнат за да не предполагам и да пиша глупости.Honda CR-V I 2000 г.
Коментар
-
Срещу тая грешка 1 в ХДС има 12 грешки за ламбда сонда и всичките описват различен проблем.Втората сонда рапортува за неизправен катализатор.
Демек правилния отговор е малко по-горе от Cartest,аз ще допълня само Х2....за двете сонди.Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
Disco 1 бекъп
Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа
Коментар
-
А сега вече се замислям,че тоз ламбда контрол дето го имам е само един , а сондите са две. Ще взема да го снимам утре и да го пусна в тази тема и ако трябва още един такъв да си взема и да го слагам. Ако вземе че угасне и чек лампата ще черпя.Honda CR-V I 2000 г.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар