Обява

Свий
Няма добавени обяви.

калъф за резервна гума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• калъф за резервна гума

Здравейте колеги,
    някой има ли представа колко струва пластмасовият калъф за резервната гума на Хонда ЦРВ '99.Също така да кажете дали обичат да ги крадат като халогените на БМВ Е36 примерно.Ако лесно ги хваща липсата,по-добре да си карам с платнения калъф от 19 лв.:-)))
    Разправят ми за разни катинарчета да слагам и тем подобни глупости.
    Обичам си страната обаче заради разни кокошкари трябва да имаш железни нерви да си поддържаш колата в добър вид.
    Поздрави

От: калъф за резервна гума

Един приятел скоро си взе за Тойота Рав 4 2002 г. пластмасов калъф за резервната гума, защото го удариха отзад и му счупиха неговия и на старо струваше 150 лв. Каза ми, че докато търсел неговия видял, че и за нашите хонди са по толкова пари, даже не тия изцяло пластмасовите, а от тези, които се състоят от 2 части - един метален пръстен със заключващ механизъм, който ляга по гумата и пластмасовата част, която покрива джантата.

Коментар

Аз съм виждал само в уеб пространството в чужди сайтове да се предлагат всякакви видове, кожени PVC, цени всякакви. Пиши в гугъл honda crv spare wheel cover . Моят горкият е кожен с малка дупка, 2 счупени ципа наполовина закопчани и един здрав, всичките клеясали и ги пръскам WD-40 от време на време че за да свалиш калъфа е голям зор. Бях видял един колега в движение с нещо като метална или пластмасова скоба която обхващаше гумата през диаметъра около 20см. широка и май се заключваше. Добре стоеше въпреки че не покриваше гумата а минаваше по-средата. 100% ще я цапнат новата колега освен ако не скриеш един питбул вътре.
      "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Сложих си един калъф,горе-долу добре изглеждащ,имитация на кожа.
        Докато не намеря гараж за Хондата ще карам с него.Като знам,че на компактчето ми преди са ми крали странични жълти мигачи по 4,60 лв/бр нови,знам какво да очаквам за пластмасов калъф за резервна гума на джип.
        Мисля ,че темата може да се трие вече,ако смятат модераторите,че е излишна.

Коментар

За почти 6 години с ЦР-В сега чувам че ги крадяли тия калъфи. Спирал съм къде ли не и в доста градове но за сега сигурно съм късметлия.
          Honda CR-V I 2000 г.
          0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Аз пък си джиткам без калъф.

Коментар

А един приятел с Фронтера винаги спира така,че калъфа да му опира в една брезичка на паркинга пред блока....:-)))Това съвсем сериозно.

Коментар

Те преди години така спираха и притежателите на Москвич за да не им точат бензина ... все пак е някакво решение

Коментар

И какво в крайна сметка намери ли се нещо за црв? На мене някой простак ми сряза гумата над ципа (моят беше пласмасова коруба с кожа с цип) и беше разпорил кожата, ама подозирам, че се е точил на резервния нов бриджстоун по-скоро... Майката си джаса докъде стигнахме... Някакви по-ефективни методи за вардене на резервната гума, освен прибиране в багажника?..

Поздрави,
                  Влад

Коментар

Първоначално публикуван от vlex Преглед на мнение
                    И какво в крайна сметка намери ли се нещо за црв? На мене някой простак ми сряза гумата над ципа (моят беше пласмасова коруба с кожа с цип) и беше разпорил кожата, ама подозирам, че се е точил на резервния нов бриджстоун по-скоро... Майката си джаса докъде стигнахме... Някакви по-ефективни методи за вардене на резервната гума, освен прибиране в багажника?..

Поздрави,
                    Влад
                    Сожи си секретен болт!
                    / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Аз взех кожен калъф от пазара за 15 лв. и сложих секретни гайки, които взех от един колега от Хонда форума за 30 лв. - Mac Gard.
                      Honda CR-V, 2001 147 h.p.
                      Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Купих си комплект калъфи от Карфур за резервни гуми и сложих единия на гумата. Не стои лошо, има си червена лента която дори украсява нещата. Иначе и аз си търся нещо оригинално, но засега не съм намерил. Не знам от какви други марки биха станали калъфите, струва ми се че всички калъфи 15 цола би следвало да станат а логото да се изрисува.

Коментар

Я снимай как стои това Карфурското, ако е добре лепваш един стикер и си готов, че и уникален. С цип ли е или с връзки?
                          "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X