Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DAIHATSU ROCKY 2.8 TDI 96г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• DAIHATSU ROCKY 2.8 TDI 96г

Весела Новата 2008! Търся повдигачи / чашки /, биела, странично огледало - /ляво/ . Ако имате информация, моля споделете.

До: DAIHATSU ROCKY 2.8 TDI 96г

А ако вземеш да си напишеш в профила от къде си ще е още по-добре.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

хубаво е понякога да ти подсказват! поправих пропуснатото относно профила.винаги съм търсил причината за определена повреда и споделяйки с вас искам да изясня дали висока скорост от 120 км може да счупи повдигач и биела.някои казват че определени двигатели не трябва да се издуват.

Коментар

Двигател може да се счупи от доста неща. Виж в книжката каква максимална скорост пише и сам прецени. Би трябвало да имаш и оборотомер. На какви обороти стана случката?

Мисля че тия двигатели са добри по принцип, ама е друг въпрос в какво състояние е бил, когато си го купил.

За частите за съжаление трудно мога да ти помогна. Аз съм с фероза, чиито двигател няма нищо общо. Търси нещо по морги и авто къщи. Аутофокс в софия имаха някакво роки на части, но не знам какъв му е бил проблема.

Лошото е че при такива повреди двигателя е за основен ремонт и всичко се сменя в комплект, иначе има вероятност цялото упражнение да доведе до още повреди по-късно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега и аз имах подобна случка преди година и половина. Когато купих машината, двигателя и беше в доста окаяно състояние и вследствие на неволно изнасилване от моя страна биелата изскочи през блока. Последва цялостен ремонт и възстановяване на ДВГ-то, което ми коства около 2000 лв. Използвах основно нови оригинални части. Единствената употребявана част беше въпросната биела, която просто нямаше откъде да се намери и купи нова. Донесоха ми я от автоморга в Гърция!?!?. Тази част от ремонта я считам за чудо от космоса направо, тъй като без биелата просто нямах двигател! Иначе бутала ми доставиха японски оригинални. Сега мотора е много пъргав и като цяло съм доволен от МПС-то. Единствения проблем който ми заложиха като капан негодниците в сервиза където го сглобявахме, са явно износени повдигачи, които понякога потракват и онея мизерници не се сетиха да ми кажат още тогава да купя нови за да е всичко тип-топ. Сега като се стопли малко ще се занимавам с тях.
          Поздрави и успех с начинанието. Дано имаш здрави нерви
          Митко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X