Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Daihatsu Sirion 2004г / 1.3 16v ??? Някой има ли наблюдение?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Daihatsu Sirion 2004г / 1.3 16v ??? Някой има ли наблюдение?

Изпада ми едно такова Дайхатсу...още незнам дали е 4х4 ,но колата е от познати и май ще мога да я взема на добри пари.Първото ми питане е този мотор,колко к.с е? По сайтове гледам,че пишат 102/103к.с ,което не ме устройва заради данъците.Второ интересно е,че количката е автоматик....някой да знае нещо за този автомат? Като цяло колата е запазена...Има АБС и Климатик ,което като за жена ми е предостатъчно. Идеята е ако не са проблемни да го взема,за да се ползва за бебевоз от жената,вместо да си продавам джипката,което е сегашната идея....а хич не ми се разделя с нея!
    Наясно съм,че темата не е точно за тук,но ще се радвам,ако имате мнение и го дадете?Също като подръжка и разход,ако има някой впечатление?
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

От: Daihatsu Sirion 2004г / 1.3 16v ??? Някой има ли наблюдение?

102 к.с.Двигател на Тойота Ярис.Предполагам и автомата ще е на тойота.Кола която не е проблемна ,но екзотична и гние.Има и 4х4 автомат.Градско харчи 9-10л.Извън градско 6-8л

Коментар

И тази е такава 1.3 4х4 !

Коментар

Мой приятел кара такова няколко години,но с по-стария двигател и с ръчна скоростна кутия.Известно време имах възможност да го покарам и аз.Доста приятна като габарит количка,с прилична проходимост при зимни условия.Допълнителен плюс е и наличието на климатик.Скоро след като я взе се наложи ремонт на двигателя и имаше проблем с намирането на части.Предполагам,че при двигателя от Ярис проблемът няма да е толкова сериозен,ако се появи.В момента му се пръсна раздатката,която по неговите думи е разположена на едната от полуоските.И тя не е от най-лесно намиращите се агрегати.По интернет е открил няколко оферти на цени около 400-500 лева.Понеже и на мен ми хареса като концепция,наскоро видях да се продава една в Добрич,но от версията,която ти си загледал.Ходих да я огледам,но като видях каква ръжда има по задните калници,капака на багажника и се отказах.Допълнително научих,че и почти цялото дъно било като швейцарско сирене.Така че според мен най-важното в случая е състоянието на ламарините.

Коментар

При тази ламарините са перфектни и колата е на 82000км.Купувана е нова и е пазена,та затова и се замислям!

Коментар

Еми грабвай я

Коментар

колко праи ти го предлагат ако не е тайна
              ?

Коментар

3800лв ,ама не е мойта кола.Покарах го няколко дена и не съм доволен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X