Като се рових в нета попаднах на фирма за авточасти-Balkan parts.Написах една заявка и на другия ден ми доставиха частта и то на изгодна цена.Днес попитах за комплект бутала и сегменти за Ферозата.Един юнак ми звънна и ми каза,че имат в наличност и струват 200 лева.Направо паднах от коня.Обръщам се към колеги които са ползвали услугите на тези магазини за японски авточасти за мнение.Доколкото разбрах имат два магазина в София и един във Варна.Моля да не се счита за реклама,но се интересувам какво е качеството и произхода на авточастите.Цените са повече от атрактивни и сравними с руските возила,а всички знаем за японките какви цени се искат и за колко време.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнения за авточасти.
Свий
X
-
От: Мнения за авточасти.
Ремонтен комплект за Камаз-риза, бутало, пръстени и болт: български струва 120 лв, полски на Мале-160 лв,руски -180 лв,украински-90 лв ,турски-120 лв ,китайски-20 лв.
Същото е съотношението и на качеството. Истински японски сегменти за тази фероза струват 80-90 лв. менте японски-50-60 лв.
В момента за цени на авточасти е смешно да се говори.Има магазини нагълбучили се с авточасти на непродаваеми модели и дават мило и драго някой да ги освободи от стоката.В същото време качествените авточасти си държат цените.Въпрос на късмет .Да не ти раздуват само за турското Мале дето идва от Китай на много ниски цени.
-
Интересуват ме мнения конкретно някой пазарил ли е от Балкан партс-японски авточасти и доволен ли е ?Теориите за китайските ментета съм ги слушал.Само не знам на лаптопа ми пише Ай Би Ем Х31 Тинк Пад отпред,а отзад с много много ситни букви манифакчъри чайна.За 3 години работа не е мръднал,не е забил,абе нищо.Нокията ми и тя същата бира,монитори,телевизори и др..Аз имам чувството ,че вече всичко там се прави-Китай,Корея,Малайзия,Турция.Те затова и имат растеж по 8 %,щото произвеждат и работят.Нямам никакви скрупули къде е правено,а дали ми харесва и върши работа.Ми те и коледните ни елхи и играчки са китайски,щото ние сме некадърни и една пластмасова елха да пуснем в производство. Само можем да мрънкаме,че парите били малко.
Така,че моля за конкретни мнения.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Колега преди месец си поръчах сегменти и лагери за витарата.Минал съм 1000км. от тогава и немога да ти кажа за качеството.На опаковките пишеше че са японки(Не е лепенки подълнителни а направо на картона).А спрямо цената на другаде наистина беше на половина!!!Поръчвай и не се притеснявай от където да ги купиш са все едни и същи боклуци!!!Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
"Mud Angels" Stara Zagora
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеКато се рових в нета попаднах на фирма за авточасти-Balkan parts.Написах една заявка и на другия ден ми доставиха частта и то на изгодна цена.Днес попитах за комплект бутала и сегменти за Ферозата.Един юнак ми звънна и ми каза,че имат в наличност и струват 200 лева.Направо паднах от коня.Обръщам се към колеги които са ползвали услугите на тези магазини за японски авточасти за мнение.Доколкото разбрах имат два магазина в София и един във Варна.Моля да не се счита за реклама,но се интересувам какво е качеството и произхода на авточастите.Цените са повече от атрактивни и сравними с руските возила,а всички знаем за японките какви цени се искат и за колко време.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар