Колеги случайно се загледах в нета и видях, че тези джипчета са на една прилична цена, само, че не зная, до колко са проходими. До колкото виждам нямат бавни скорости. Не съм наясно с 4x4 системата на тази кола. Харесва ми принципно и в комбинация с газова уредба би бил един доста добър джип с нисък разход. Проблема е, че не съм се качвал в такава кола, защото съм висок 1.90 и не знам какво място има... дайте съвет и инфо за Териоса
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Daihatsu Terios
Свий
X
-
От: Daihatsu Terios
Колега, малко по- надолу има още две теми за териоса с ифо. Аз карам териос 99' и съм доволен засега. Проблеми с проходимоста не съм имал, но и не съм го "напъвал" кой знае колко. Колкото до ръста - и аз съм 1,90 и ми идва малко тясно - особено за левия крак - трудно го сваляш от съединителя, понеже опира във волана. Иначе колицата е добър компромис между лек офф и градско каране. Гори ми 10 извънградско и ок 12 градско газ. Ако не те притвснява теснотията, няма да съжаляваш за избора.Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]
-
Първоначално публикуван от razkazwacha Преглед на мнениеКолега, малко по- надолу има още две теми за териоса с ифо. Аз карам териос 99' и съм доволен засега. Проблеми с проходимоста не съм имал, но и не съм го "напъвал" кой знае колко. Колкото до ръста - и аз съм 1,90 и ми идва малко тясно - особено за левия крак - трудно го сваляш от съединителя, понеже опира във волана. Иначе колицата е добър компромис между лек офф и градско каране. Гори ми 10 извънградско и ок 12 градско газ. Ако не те притвснява теснотията, няма да съжаляваш за избора.FIAT Doblo SX
Коментар
-
Първоначално публикуван от low_rider Преглед на мнениеКолега, благодаря ти за информацията относно теснотията, тъй като това е от особена важност за мен. Май ще остана на вариант Витара."Make love, not war!"
Коментар
-
Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнениеАми то почти няма място за сравнение! Правиш правилен избор!FIAT Doblo SX
Коментар
-
То и никой не иска да прави сравнение. Преди териоса имах фероза - това си беше пълноценно джипче и въобще не го жалех и замислях дали да вляза в калта или не. Обаче, тъй като го ползвам за основен автомобил, откъм удобство и разход териоса ми е по - изгоден. Всеки си има приоритети, нали така.Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар