Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KIA Sportage (K00) - къде е номера на рамата ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KIA Sportage (K00) - къде е номера на рамата ?

Здравейте,
    Днес се бях в КАТ и се опитах да регистрирам въпросната KIA, но не успях защото не открихме номера на рамата. Въпросния номер го търсих долу по шасито под предната дясна врата. Шкурих шасито, като билетче от лотария но така и не го намерих. Възможно ли е номера да е на друго място ?

От: KIA Sportage (K00) - къде е номера на рамата ?

За жалост-не.Там е...бил...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от elevation Преглед на мнение
      Въпросния номер го търсих долу по шасито под предната дясна врата. ?
      Точно там е !! Пренабито на рамата.

Коментар

Това първа регистрация ли е в България?
        Ако вече е регистрирана, възможно е номерът да е набит вече от КАТ - обикновено на гредата зад предната дясна врата. Вижда се като се повдигне уплътнението.
        БИО пчелен мед и пчелни продукти
        0888 66 59 73

Коментар

Колата е внесена от Германия и още е с временен номер. Утре мисля пак да залягам под нея и да огледам хубаво с UV лампа. Ако не се види отново ще я карам на комисия в КАТ и да и набият номера отново.

Коментар

И аз бях така преди, само дето се виждаше че има номер, но какъв е забрави, две три цифри се четяха, другото мъгла. Хванах един от връзкарите пред компютърната зала и минах бързо и без проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от Karushev Преглед на мнение
              И аз бях така преди, само дето се виждаше че има номер, но какъв е забрави, две три цифри се четяха, другото мъгла. Хванах един от връзкарите пред компютърната зала и минах бързо и без проблеми.
              Най известната мафия е била Българската и са били под името "Наши хора"

Коментар

На рамата под дясната предна врата е по принцип,но рамата корозира и номерата не се четат освен при "добро желание" от страна на органите!Същата попара я ядох и аз в КАТ Варна,един месец ме мотаха за разни комисии!Пренабиха нов номер и платих 100 лева такса защото са киорави и калпави!

Коментар

здравеите да ви питам за номера на рамата може ли да направите снимки за да видиме каде точно се намира че и аз имам саштиа проблем 96 година ми е киата с едноваловиа мотор

Коментар

Точно под пасажерската предна врата и както са писали всички колеги по-горе - корозира и изчезва с времето. След като изтъркахме цялата дясна греда от край до край и не го открихме, се примирих и си минах комисията и пренабиха номера при регистрацията. Смешното е, че го набиват на купето въпреки факта, че там вече има табела с ВИН номера, до която има набит част от него в самото купе за референция... Ама какво да правиш...

Комисия направо, процеса според натовареността в КАТ, на мен ми отне 2 седмици цялото обикаляне.
                    Opel Frontera A 2.5tds ' 98 (Тера)
                    Renault RX4 '02 2.0 (Архи)

Коментар

Там е -на рамата под дясната предна врата. Корейците сигурно го нанасят ръчно със зъболекарска сонда, защото е няколко микрона дълбок. Ако има даже повърхностна корозия, няма никакъв шанс да го видиш.
                      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

колеги при мен проблема е че цялата греда отдолу е окърпена и треа евентуално да режем карпежите да видим какво става отдолу

Коментар

Това не е добре. Кърпежите върху номера могат да създадат доста проблеми при регистрирането. Моите 2 стотинки - ако си взел колата от автокъща я връщай и си искай парите обратно. В кат не гледат с добро око на такива манипулации върху номерата. Това все пак е само мое мнение, колата има табела с ВИН и набит до нея номер, та не се знае, но аз лично бих прддпочел да търся друга.

Коментар

колега колата нее от автокъшта купих яот карлово и вече есас пловдивска регистрация аазсам от банско дали мога да си го карам самос договора за покупкопродажба извинете за правописа манешто компа ми е скапан

Коментар

Няма да можеш да я караш само с договора. Имаш 14 дневен срок за минаването в КАТ. Ако в договора пише реалната стойност на автомобила можеш да си потърсиш правата по съдебен път от предходния собственик - да ти върне парите и да му върнеш колата или нещо такова, тук обаче трябва с юрист да се консултираш.

Другата опция е както писахме по-горе - комисия, чакане и се надяваш късмета да е на твоя страна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X