Отдавна ми харесва старата X5-ца (2001-2004) и напоследък цените им паднаха много!Освен автоматичните им скоростни кутии ,не намирам някой да каже за други чести проблеми при тях!?Чудя се,ако се примира с коженият салон за 12лв на Х5-цата,какво да очаквам от нея занапред?Ако взема такава мисля да я карам на Газ,понеже съм привърженик на Газовите Инжекциони и не ме притеснява,кой как ще ме гледа на газостанцията!
....И двата двигателя -Не са нещо сложно,такаче няма да имат проблем с ГИ!
Ще се радвам,ако някой каже нещо повече,като конкретни примери и цени на подръжка на тези машинки?
...Прочетох другите теми и не намерих много сериозни мнения за тази джипка,а впредвид това,че са минали няколко години от дискусиите се надявам,вече повечето от Вас да имат наблюдения,които да споделят!

Ще се радвам,ако някой каже нещо повече,като конкретни примери и цени на подръжка на тези машинки?
...Прочетох другите теми и не намерих много сериозни мнения за тази джипка,а впредвид това,че са минали няколко години от дискусиите се надявам,вече повечето от Вас да имат наблюдения,които да споделят!

Коментар