Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си залепя(зашия )гюрука?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да си залепя(зашия )гюрука?

Как да си залепя(зашия) гюрука? Не ми се купува нов защото те са тънки и не пасват добре.
    Кое лепило е най-добро , трябва ли по крайщата на кръпката да се хване с кабси или нещо друго ? Кой има опит ?
    Прикачени файлове
    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Не се занимавай с несвойственни дейности, занеси го там където шият гюруци за 15-20 лева ще ти го оправят и няма да тече.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Питах вече тук-там, никой не се наема защото този е с подплата и е малко по сложно ! А съм съгласен и на 2х20 лв. стига да се оправи!

Коментар

Просто явно не им се занимава. Виж в Сузуки темата точно бях пуснал линка с местоположението на едни майстори, виж ги тях.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Като гледам снимките-ще трябва да се волканизира,или да се лепи с хелметекс или прома с подходяща кръпка.Топлодувката при теб не става.

Коментар

Е, айде сега ...
            За да го лепиш трябва да знаеш от какво е. И да намериш лепило именно за това.

Коментар

Ами те неса много видовете покривала на UAZ?

Коментар

Гюручето си е оригинално! Изкуствена кожа,усилина от вътрешната страна с платно.А от долу втория пласт (отделно от кожата) е от дебел плат ,кафяв,и прилича на тапети от средата на осемдесетте години.

Коментар

Ми значи очевидно отдолу ще лепиш брезентова кръпка или плат за палатки с какво да е меко гумено лепило. Тип Момент. Какво е изкуствената кожа не знам, вероятно някво меко ПВЦ. Събери разни лепила и пробвай където не се вижда с разни кръпки. Или си намери рекламна лепенка която ти харесва, сега има много здрави.
                  Лепилата не работят правилно под +18 по Целзий!
                  Ако искаш брезентоподобно парцалче плат за палатка ще ти дам. Много е здраво, пък тънко.

Коментар

Намери един обущар те имат лепила,кожи ,майсторлък и готово.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X