Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Номер на двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Номер на двигател

Здравейте колеги, искам да се извиня за офф-а, но имам следната молба към колегите с УАЗ 469: ако Ви е възможно да снимате номера на двигателя, тъй като скоро се сдобих с един УАЗ с регистрация и сега в КАТ проверяващият номерата твърди, че "номера не бил стандартен"
    а няма от къде да погледна

До: Номер на двигател

Ето един номер.

Ама я кажи кое точно не му е било стандартното?
    Набивката на цифрите или самия номер като подредба на цифрите?

Я дай снимка на твоя номер да видиме?

Коментар

Благодаря ти Жоре,
      определено не изглежда така /двигателя е от по-старичкият ~ 1976 - 1979 с много странни квадратни колектори - същия като този където си го изхвърлил от твоя УАЗ :-) /
      питах го тоя "младеж" какво не му е стандартното и той неможеше да обясни... интересно, че джипа е регистриран първоначално в същия КАТ и после е пререгистриран в Ловеч и не е имало проблеми... пича от който го взех изглежда свестен, а и не личи да се е престаравал с ремонтите че едва отвихме пробката на раздатката
      Яд ме е, че сме с редовни документи и се подиграват за нищо а в същия момент има коли които не ходят до КАТ ами им се носят направо номерата вкъщи
      Последно редактирано от Kpacu; 03-11-09, 09:37. Причина: добавяне на снимка

Коментар

Ама само това ли е?
        Пред тези цифри няма ли други - 451 или 414, а между тях и букви?

Макар че на моя първити цифри - 451 и буквите не са вписани в талона, само последните знаци и те мисля че са м/у 6 и 8 цифри

Коментар

еми само това е... джипа е бил закупен от военните... за това и питам тук... иначе би трябвало да е ЗМЗ - 1:1 с този дето го имплантира - маслен филтър, въздушен, ремък, всичко си е така... ще видим във вторник дали ще го оправим и ще постна повече снимки ако всичко мине ОК.

Коментар

Значи това не ти е оригиналния двигател щом е с маслен ф. като моя.
            А е някакъв волгов качван в последствие.
            И вероятно с унифициран номер спрямо стария.
            Вариантите са ти няколко, предполагам се сещаш кои са!?

Коментар

Първоначално публикуван от Kpacu Преглед на мнение
              Благодаря ти Жоре,
              определено не изглежда така /двигателя е от по-старичкият ~ 1976 - 1979 с много странни квадратни колектори - същия като този където си го изхвърлил от твоя УАЗ :-) /
              Тук се говори за първите модели не ЗМЗ Нещо и аз не схващам.
              Дай им някой лев на тия белким те оставят намира, знам гадно е като всичко си е редовно ама...
              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Ей най накрая след доста перипети вече съм горд собственик на УАЗ 469 ... и се почна с подобренията....
                смяна на тръбата на ауспуха след гърнето която беше странно изкривена и с доста малко сечение (~32мм) за този 2,4 литров мотор, набиване на нови втулки на шенкелите и райбероване гресиране и още дребни занимавки...
                дайте съвет от къде да намеря УМЗ417 - днес по магистралата неуспяхме да стигнем една военна буханка въпреки, че бях махнал таралежките и карахме с 80-90 !!! предполагам че трябва да "ударим един вятър" на главата, тъй като предишния собственик каза, че "щом двигателя работи не го бута"

ето и снимка на машината след една лека разходка

сега следя къде ще е следващата среща на УАЗ клуба да се видим на по винце

p.s. модератора ако желае може да затрие темата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X