Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Буханка-Цени и съвети за покупка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Буханка-Цени и съвети за покупка

Кажете ми свястна буханка или 452 или от новите 3741 за колко може да се намери.Обаче да е много добра а не да си късам нервите.Благодаря Ви

До: Буханка-свястна,на каква цена

Първоначално публикуван от Stauffenberg Преглед на мнение
    Кажете ми свястна буханка или 452 или от новите 3741 за колко може да се намери.Обаче да е много добра а не да си късам нервите.Благодаря Ви
    Колега, пробвай в Мобилето и после сподели,и аз се заинтригувах

А сигурен ли си че Уаза е за теб, .................още го нямаш а се готвиш нерви да късаш

Да е много добра , на мен не ми е много ясно какво точно искаш от нея
    sigpic УАЗ-452

Коментар

До: Буханка-свястна,на каква цена

буханка на фургонката ли викате ако е така взимаш около 1500-2000лв и почваш по малко стягяне то е удоволствие да правиш тези руски техники поне за мен
      0885 297985,мтел-Радо
      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Покупка на Уаз на старо

Моля ви някой компетентен да ме запознае какво да гледам като недостатъци при покупката на употребяван Уаз 452 Буханка.Запознайте ме подробно.Не съм имал досега джип и нямам приятели уаз-каджий.Обяснете къде да гледам тъй като не го познавам на не взема някой которник че амам от таралясници вече.

Коментар

До: Покупка на Уаз на старо

Първоначално публикуван от Stauffenberg Преглед на мнение
          Моля ви някой компетентен да ме запознае какво да гледам като недостатъци при покупката на употребяван Уаз 452 Буханка.Запознайте ме подробно.Не съм имал досега джип и нямам приятели уаз-каджий.Обяснете къде да гледам тъй като не го познавам на не взема някой которник че амам от таралясници вече.
          Не искам да те шашкам, но вероятността да вземеш някой барутник е доста голяма.
          Ту във форума има колеги, които карат буханка и предполагам, че могат да ти помогнат.
          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Слабите места са проводите за скорости и съединител (ако е от по старите модели), ако е на газ, задължително я пробвай и на бензин, пробвайте дали включва всички скорости нормално, както и бавните, също да не изключват вижте, услушвайте се за шумове от мостовете, луфтове в предницата и кормилото. Амортесиорите ако са жапкови знай че са заминали поне 80%сигурно
            Най общо е това има и много за допълване но аз зесега това се сещам, а и нека колегите 452 кажат
            Успех и дано попаднеш на добро камионче
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Да бяхте си направили труда да попрочетете малко из форума. И за тази машина ако няма писано, здраве му кажи. Освен това прави впечатление, че само пускате теми, а после ги не ги следите. Ето един пример http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24489.

Коментар

Първоначално публикуван от manito Преглед на мнение
                Да бяхте си направили труда да попрочетете малко из форума. И за тази машина ако няма писано, здраве му кажи. Освен това прави впечатление, че само пускате теми, а после ги не ги следите. Ето един пример http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24489.
                По тази причина слях темите.
                Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

А колко парички си приготвил?
                  На този етап аз бих се разделил с моята за 4500 лв.
                  Произведена 1994 ,модел 2206 , непребоядисвана , почти нови гуми , пътническа 7+1 , цвят сив ,мостове, раздатка перфектни , АГУ - бутилка на мястото на резернвата гума .
                  Недостатъци - леки козметични дефекти , покапва масълце отдолу ,клапани за регулиране (все не ми остава време)
                  Да слагам ли снимки ?
                  Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

До: Буханка-Цени и съвети за покупка

Гледай да не е изгнило купето и да са му здрави отдолу гредите щото двигател се прави много по лесно от колко да се кърпи Буханката
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                      Гледай да не е изгнило купето и да са му здрави отдолу гредите щото двигател се прави много по лесно от колко да се кърпи Буханката
                      Точно
                      sigpic УАЗ-452

Коментар

И аз имам няколко. Примерно УАЗ бордови с фактура за 3000 лв. На около 50 000 км. е. Имам и пътнически фургони. Телефонът ми е 0885 373731.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X