колеги някои запознатлие с тази китаиска марка .двигатела е на мицубуши.интересуваме задния диференцял далие от мицубуши
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
GONOW 2,0 бензин газ. пикап
Свий
X
-
От: GONOW 2,0 бензин газ. пикап
Имам GONOW GX6, но го взех ударен и никога не съм го карал.
В България има малко, а във Форума хич, та "запознатите", май съм само аз.
Зависи коя година е твойто, до 2005 се произвежда в Италия, а след това в Германия.
Предполагам, че питаш за TROY, което е пикапа.
Двигателя е 4G63 на Мицубиши, а шасито е Паджеро, та и задният диф трябва да е, но трябва да се види с какво предавателно число си.
Но това е по книга, и е най-добре всичко долу, и сравняване.
По-добре ми звънни, че иначе много ще си пишем.
0898 82 О1 82ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
-
От: GONOW 2,0 бензин газ. пикап
Първоначално публикуван от baiando Преглед на мнениеgas gonow ga200 gpl.2011gd .двигател 4g63s4m.2000кб 126кс...утре кум колко дати звъна.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
- 1 like
Коментар
-
Здравейте. Бихте ли споделили информация - след години експлоатация?
Предполагам ръждата е на дневен ред и слаби сглобки на елементите по купето, заради по-евтините материали. Но какво ще кажете за останалото?
Разход на гориво, ходовата част, електически компоненти и т.н. В моя случай е за ежедневна употреба, като семеен автомобил и работен за събота и неделя.
Правя по около 200-250км седмично. Като на доста места пътя е осеян с дупки.
Много харесвам Хтрейла. Сигурно е по добрия избор, но пикап би ми вършил много по-добра работа.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от baiando Преглед на мнениеколеги някои запознатлие с тази китаиска марка .двигатела е на мицубуши.интересуваме задния диференцял далие от мицубушиShuanghuan S Ceo 2.4i/128Hp
Краси
"машината обича Ласка,грижливо гледане и Смазка"
Коментар
-
А и темата за дифа е от 2016 г, а колегата не е влизал от 2019........................Венцислав Петров
Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
0889 62 8четири 6четири
Коментар
-
Здр.,а към днешна дата има ли още собственици на тези китайчета?Много ми се иска да събера малко инфо за тях.Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеИ за какво е копче ако има само бързи ..........
(последната позиция -отгоре е N-)
Дедко, баш за теб си мислех...чети внимателно и не се смей...
-Дали на моя Шон (китаеца) ще можеш да му боднеш една раздатка с Бавни...сега ще кажеш че полудявам...
Много ми лИпсват Бавните, преди да купя Шон(на майтап) се бях спрял на GW Hover... тогава не намерих читава бройка и като разбрах че тоя е със същия ДВГ и ходова част го грабнах.
Та се чудя дали раздатка от GW Hover с 4L би станала на дръпнатия...
С две думи... Да Звънкам ли 😄
Shuanghuan S Ceo 2.4i/128Hp
Краси
Коментар
-
Първоначално публикуван от GoClever Преглед на мнениеЗдр.,а към днешна дата има ли още собственици на тези китайчета?Много ми се иска да събера малко инфо за тях.Благодаря предварително.
Питай... каквото мога ще кажа...Shuanghuan S Ceo 2.4i/128Hp
Краси
Коментар
-
Ми...занасяш я 😂 в сервиз на който му се занимава и има желание да работи...(а не както на повечето-само сменят Ел модули и взимат бързи пари и Друго не ремонтират)-все пак ДВГ е Мицубиши,а ходова част на Паджеро 1Shuanghuan S Ceo 2.4i/128Hp
Краси
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар