Обява

Свий
Няма добавени обяви.

интересно: испански :джип:

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• интересно: испански :джип:

Днес във вестника попаднах на интересна обява: 17 000 евро за Сантана 350 с дизелов двигател Пежо 2,0 HDI???? Дават му разход по каталог 6.5/100 за версията с 5 врати. Дали някой се е сблъсквал с това чудо и дали си заслужава испански "джип" с френски мотор? Макар, че и нормалните сузукита се правят в Испания, маверик и т.н.
    ето намерих в нета някаква статия
    http://www.hpabg.com/index.php?optio...=109&Itemid=52

До: интересно: испански :джип:

е то това си е старата Витара/Тракер - някой, който ги познава ще каже дали по описаните в текста възли има промени;
    Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Ми виж колко тежи. За всичко над тон тоя двигател просто не става. Пежо нямат правилен дизел за джипове. 2,5 литровия не се произвежда отдавна.

Коментар

Преди година в Добрич на изложението за селското стопанство бяха изложени един такъв,доколкото знам този модел е с 5 врати и един с 3 врати,който е досущ като Витарата къса база.И тъй като доставчиците на Пежо са ми познати направих един тест-драйв с късата база.Естествено пробвахме го на лек офроуд и честно казано ми хареса как дърпа двигателя.На асфалт набира също доста пъргаво.Возията си е твърда както прилича на джип с такива размери.Освен тази модификация Сантана произвеждат и друг модел,който прилича и по-точно е копие на Дефендър-а.

Коментар

Това е чисто шосеен бързоходен дизел. И на пияна глава няма да повярвам че след него има смислена раздатка и диференциали, така че ...

Коментар

ами нали и витарата си е същата.
            тоя дизел като е нов ще дърпа повече от нейнея си мотор 1.6
            за горенето незная

Коментар

Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
              ...Освен тази модификация Сантана произвеждат и друг модел,който прилича и по-точно е копие на Дефендър-а.
              Те май спряха да го правят..

Коментар

А какво стана с този новия който беше на ресори и с двигатгел от камионче Ивеко?
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  А какво стана с този новия който беше на ресори и с двигатгел от камионче Ивеко?
                  Е точно този много ми хареса на живо...ама и паричките му бяха доста.Май към 47000 лв струваше

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                    Е точно този много ми хареса на живо...ама и паричките му бяха доста.Май към 47000 лв струваше
                    Е за сериозна машина е добре, въпросът е къде се продава и има ли го с ляв волан, че тоя който гледах беше с десен
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз го гледах в двора на представитеството на пежо на Цариградско преди околоврастното. Май те са му вносители

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                        Аз го гледах в двора на представитеството на пежо на Цариградско преди околоврастното. Май те са му вносители
                        цъ, някакви Сантана моторс, но никъде не намерих сайт. За вървежа и раздатката не знам, но карах почти две години гео тракер 1.6 - 97 коня и съм сигурен, че с този дизел ще върви повече и цената му не е лоша

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19237
                          имам много добри мнения за машината стига да се пипне както трябва....
                          на тази разходчица разбрах че мойто джимни не струва нищо спрямо тази витарка
                          колкото и страно да е си е истината..
                          дано един ден успея да е стигна..
                          сантана сега ги продава с новия мотор на пежо 1.6 хди тва вече е стара песен с 2.0хди..
                          поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Ми виж колко тежи. За всичко над тон тоя двигател просто не става. Пежо нямат правилен дизел за джипове. 2,5 литровия не се произвежда отдавна.
                            На късия Ровър му хакнах такъв, голям кеф.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Да. И в сравнение с 2,5 литровия УАЗ върви кат скопена магарица. В сравнение с 3 литровия - и не тръгва от паркинга.
                              Не забравяй че твоя ровър е много стар. И раздатката му не е шосейна. С нея все нещо ще прави. И с мойта ще направи нещо. С цивилните - не вярвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X