Здравейте, нов съм в този сайт и имам следният проблем. Наскоро си закупих chevrolet avalanche от 2003 година и свалих задните накладки заедно с дисковете, махнах всичко и хванах дясната главина на задният мост и имаше лек луфт, а от другата страна нямаше този проблем. Цялата полуоска играеше напред назад с около 5мм. ! Диференциала се води g80 или още казано (lsd) автоматично заключване. Въпроса ми е от какво може да е това и защо само от едната страна и може ли да се счупи нещо ? Последен въпрос за собствениците на американските автомобили от къде най - изгодно си поръчвате части за тях. (п.с. това е видео как работи самият диференциал. https://www.youtube.com/watch?v=ftyJvIO0DZ8 )
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Chevrolet Avalanche 2003
Свий
X
-
От: Chevrolet Avalanche 2003
Първоначално публикуван от Даниел_Димитров Преглед на мнение...дясната главина на задният мост и имаше лек луфт, а от другата страна нямаше този проблем. Цялата полуоска играеше напред назад с около 5мм. ! Диференциала се води g80 или още казано (lsd) автоматично заключване. Въпроса ми е от какво може да е това и защо само от едната страна и може ли да се счупи нещо ?...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар