Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за фланци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• въпрос за фланци

колеги подариха ми 2 лети джанти от опел но ми опират в спирачните апарати имам 4бр оригинални фланци за лада и мисля да ги сложа ... виждал съм на лада на главините да слагат шпилки може ли някой да ми разясни какво и как да сложа да изнеса джантите навънка мерси предварително
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

До: въпрос за фланци

Ако искаш само да смениш дж. или цолажа сложи дж. от ренде и готово /само стягай равномерно защото на ладата карето е 98мм.,а на рено са 100мм./,но това не е проблем. Внимавай със размера най-удачно е 14" със 185/60/14.за асвалта,а за черно 165/80/13.

Коментар

аз сега съм със 165/80/13 но искам да им сложа лети джанти с -ЕТ но се оказа че ште има нъжда от фланци и шпилки интересувам се как се монтират тея шпилки и колко са дебели ,дълги...

Коментар

ето и един пример
        Прикачени файлове

Коментар

шпилки се правят от болтове за главата на лада.правиш им резезба на струг да края същата стъпка.навиваш шпилката в главината и я заваряваш и си готов.

Коментар

е защо е нужно тея чудеса от храброст след като за 200 лева има на пазара нов комплект 35 мм преходни фланци
            2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
            ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Защото сме в криза.

Коментар

заштото една жигула е 200 лв

Коментар

Като сме в криза, защо слагате неправилни джанти?

4х98 си е 4х98 и съвсем случайно може да се завие към 4х100. И като се завие, шпилките застават накриво. На вас хубаво не ви пука да си загубите колелото по пътя, но по същия път пътуват и нормални хора.

Коментар

Скоро купих от фиат 15 лети джанти 4 броя за 150лв.Няма нужда да се ползват 100мм джанта като си има готова. Шпилка както писа колегата от глава на лада.
                    Преди години си правих фланци по 8 сантима дебели и ги карах с шпилки от лада.Фланец прост се прави от преден спирачен диск на лада.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X