Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЛАДА НИВА - странични огледала.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЛАДА НИВА - странични огледала.

Здравейте, сблъскан съм с порблем, който смятам, че и други са имали и ще съм много благодарен, ако ми помогнете. 1-во оригиналните огледала се прибират лес като дигна на 80км/ч и почва да става интересно ( един път сякох пътя на едно ауди ) и така де проблем си е. След това бяхя сменени уж с по хубави, но уви проблема остна. Гледма че на Е-ОН, на горското и повечето имат едни огледала с една платформа малка и едни големи такива. Интересува ме дали те са хубави или да препоеъчате някакви хубави и къде в Габрово ако има съфорумци от там, бих могъл да монтирам и да забравя за този дразнещ проблем, защото тези огледала ядосват .. Благодаря ви предварително
    Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)

До: ЛАДА НИВА - странични огледала.

Проблема с щатните огледала се решава относително лесно.
    Като се свалят, отдолу има една ламаринка, завинтена с две болтчета. Отвива се, почиства се всичко и се затяга наново. Това решава проблема за достатъчно дълго време.

Коментар

Снимката е лоша, но горе долу се добива представа, аз си слагам по колите "камионджийски" огледала, хем не са скъпи (почват от 10-15 лв) хем има различни размери, а и са изпъкнали, така че има хубав образ. Стойка ще си измислиш (не че няма и готови)
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Снимката е лоша, но горе долу се добива представа, аз си слагам по колите "камионджийски" огледала, хем не са скъпи (почват от 10-15 лв) хем има различни размери, а и са изпъкнали, така че има хубав образ. Стойка ще си измислиш (не че няма и готови)
        Работих във фирма с 35 ниви, купуваха се чисто нови, пристига, влиза в бокса и първата работа беше да се сменят огледалата с камионджихйски.
        Даже имаше модели, които "лягаха" на захващането на оригиналните нивови.

ПП Харесвам радикалните решения на проблемите.
        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Колега,аз карам нивата с тоя тип огледала от снимката,доволен съм-стабилни при висока скорост не се "разкривят" и добра видимост вадят.Всеки представител на Лада ги има.Поздрави
          Прикачени файлове

Коментар

Rocco Точно за такива говоря, като начало дали може да кажеш къде може да се намерят, колко пари вървят и дали искат допълнителни дупки някакви "модификации" и прочие

Коментар

Първоначално публикуван от tyto_ Преглед на мнение
              Rocco Точно за такива говоря, като начало дали може да кажеш къде може да се намерят, колко пари вървят и дали искат допълнителни дупки някакви "модификации" и прочие
              Стават без никви преправки или други преработки,аз мойте си ги поръчах от представител на Лада за югозападния край на България в гр.Разлог-частно лице една бройка ми излезна 35лв.Сигорен съм че при официален представител на марката ще са доста по евтини,предполагам ги има в всеки магазин.

ПС:Доволен съм много от огледалата,проблемите за който ти споменаваш ги няма

Коментар

Май ще се ходи до Търнвоо (там има предсатвителство на ЛАДА ) .. Но предполагам някъде и в Габрово ще има само не ми идва на акъла къде( не представителство, но магазин поне). Много се радвам че накрая намерих точно тези които търсех и все пак ако има някой от ГАброво и знае от къде може да ги закупя тези да каже, да отивам и да ги сменям, че писва вече
                Последно редактирано от Петър Пенчев (tyto_); 13-08-09, 12:24.

Коментар

Огледала като на Rocco-от Елва Авто в София, комплекта беше 60.00лв. Държат се стабилно дори в гората, единствения "минус" е при монтажа-прави се 3-та дупка на вратата.

А относно малките, които клапват при по-висока скорост, авариен вариант е малко моменто лепило в гнездото на ябълката и решаваш проблема, но временно. Аз лично карах така след като ги лепнах почти една година.
                  VAZ 21214-Niva
                  Grand Vitara 2.0 i V6 DB

Коментар

Огледала като на Rocco-от Елва Авто в София, комплекта беше 60.00лв. Държат се стабилно дори в гората, единствения "минус" е при монтажа-прави се 3-та дупка на вратата.

Да това са най-хубавите огледала за Нива. След като купих ладата първата ми работа беше да сложа точно такива. Всеки дилър на Лада ги продава, но май са по заявка. Моите ги купих от http://ladabg.com/index.phtml и по куриер ми ги доставиха до вратата на приблизително същата цена цитирана по-горе. Май ги има и същите с отоплител.
                    Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

аха, а в този сайт да ме ориентираш как да ги поръчам, че нещо се дезориентирах

Коментар

Аз им се обадих по телефона за по сигурно. Като ги запиташ за огледала за Нива веднага се сещат, за кои става въпрос и уговаряш начина на доставка и плащане. Моите дойдоха за по-малко от 24 часа по "Еконт" и ги платих на тях.
                        Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

На какви пари ти стъпиха горе-долу ( то зависи нали от къде и докъде се доставят ) , но горе доло и ме интересува дали има болчета и простотии за монтиране. Т.е. дали след като ми ги донесът да ида и да си ги монтирам веднага и тази 3-та дупка последно прави ли се или не се прави ( не че ми е проблем нещо, давайте ми на мен да дупча и да троша pP~ ) Хайде благодаря за отзивчивостта още веднъж

Коментар

Около 60 лв. не по-вече, но преди две години. Сега сигурно са по евтини. Всичко си имат. Слагат се за 10 мин. Трябва ти само дрелка, свредло не помня колко милиметра и отверка. За горното закрепване се ползват оригиналните отвори,които са с резба и винтовете от старите огледала. Долното е пластмасов дюбел с видия. Не се свалят кори по вратите и т.н. Цялата работа е много проста. Има и упътване. Огледалата са ляво и дясно.

Коментар

Аз съм ги монтирал само на 2-та оригинални болта от колата,нямам никво проблеми,мисля че е излишно да правиш 3-та дупка,като и така се държат доста добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X