Мисля, пак да си купя Нива. Вероятно ще е Шеви. До сега не намерих обява за продан на Нива с климатик. С търсачката - също. Знае ли някой къде в БГ правят климатици за Нива?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Климатик за Нива
Свий
X
-
От: Климатик за Нива
Един приятел има три ниви с климатици. Не са Шеви, а 21213 ,1.7 карб. без хидравлика. Удобство е. Работят добре.
Всички са с еднакви климатици и лесно се монтират, както ми изглежда. Скоро ще ги сменя с по-нови и........ вероятно аз ще взема една такава....
Ако има какво да погледна за да видя къде се произвеждат - кажи какво да погледна и къде.
Ако искате снимки - казвайте.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнениеЕдин приятел има три ниви с климатици...ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеКолко влияе на мощността на колата включването на климатика? Предполагам, че е осезателно, но бих искал мнението на някой с личен опит.
Щом искаш личен опит - ела, избери си една нива с климатик и карай. Пробвай я сам за да придобиеш личен опит.
В Пловдив съм и нивите са в Пловдив, но преди да идваш се обади. Имам черноморско бягство за няколко дни.
Поздрави !
П.С. Вие май не схващате - няма вид (модел) нива дето да я нямам сега или в миналото. Просто не искам с това да парадирам.
За дългия вариант на нива дума да не става. Нито я мисля за нива, нито искам да я докосвам.
Ако искате албум със снимки ( на собствени ниви) - в момента са 5 броя, след като вчера една замина за скрап (след разкостване естествено).
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар