Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатик за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Климатик за Нива

Мисля, пак да си купя Нива. Вероятно ще е Шеви. До сега не намерих обява за продан на Нива с климатик. С търсачката - също. Знае ли някой къде в БГ правят климатици за Нива?
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

От: Климатик за Нива

Май във Варна имаше някакво място където поставяха. Ще те излъжа. Отдавна се интересувах ама тогава цената беше някакви хиляди. Прецених, че няма смисъл.
    Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)

Коментар

Един приятел има три ниви с климатици. Не са Шеви, а 21213 ,1.7 карб. без хидравлика. Удобство е. Работят добре.
      Всички са с еднакви климатици и лесно се монтират, както ми изглежда. Скоро ще ги сменя с по-нови и........ вероятно аз ще взема една такава....
      Ако има какво да погледна за да видя къде се произвеждат - кажи какво да погледна и къде.
      Ако искате снимки - казвайте.

Коментар

Някой във Варна,фирмата която бронира.А са мин.два вида (поне компресорите).
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
          Един приятел има три ниви с климатици...
          Колко влияе на мощността на колата включването на климатика? Предполагам, че е осезателно, но бих искал мнението на някой с личен опит.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Моята нива беше бронирана във варненска фирма и с климатик- така я купих аз. Проверих във въпросната фирма- цената на климатик с монтажа е 2300 лева.
            На сърбела майката му е чесането.
            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
              Колко влияе на мощността на колата включването на климатика? Предполагам, че е осезателно, но бих искал мнението на някой с личен опит.
              Ами ... аз само личен опит споделям.
              Щом искаш личен опит - ела, избери си една нива с климатик и карай. Пробвай я сам за да придобиеш личен опит.
              В Пловдив съм и нивите са в Пловдив, но преди да идваш се обади. Имам черноморско бягство за няколко дни.
              Поздрави !
              П.С. Вие май не схващате - няма вид (модел) нива дето да я нямам сега или в миналото. Просто не искам с това да парадирам.
              За дългия вариант на нива дума да не става. Нито я мисля за нива, нито искам да я докосвам.
              Ако искате албум със снимки ( на собствени ниви) - в момента са 5 броя, след като вчера една замина за скрап (след разкостване естествено).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X