Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джанти за Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джанти за Лада Нива

Все се каня да питам - джантите от Витара стават ли без никакви доработки и промени за Нива?

Преди време имаше една много дълга тема с измерване на дупки, разстояния и пр, от която така и не можах да извлека конкретен отговор на този въпрос.

И друго - 15-цоловите джанти от Шеви Нива вероятно стават безпроблемно на обикновена Нива? А някой да знае къде се продават и на какви цени?
    Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Re: Относно джантите

Джантите от SUZUKI VITARA, SAMURAI стават без проблеми на НИВА, а също така пасват и от ВОЛГА (старата-15 , новата 14 цола) ЛАТВИЯ, ЖУК и УАЗ.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
      от ВОЛГА (старата-15 , новата 14 цола)
      Искаш да кажещ най-старата 15` следващата 14` и новата 15`
      Само дето от един момент нататък новата минава на по-различен модел фланци и вече не стават.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Най-старата 15 и следващата 14 цола имам впредвид

Коментар

До: Относно джантите

Какъв наи.голям размер гуми се хващат,на оригинални джанти /15/от Самураи,монтирани на Нива.

Коментар

Първоначално публикуван от snipi Преглед на мнение
            Какъв наи.голям размер гуми се хващат,на оригинални джанти /15/от Самураи,монтирани на Нива.
            69см в диаметър, 235 широки, без рязане на калниците.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              69см в диаметър, 235 широки, без рязане на калниците.
              Четох,четох,не ми стана ясно ,кои точно е този диаметър.От горе до долу на самата гума,сиреч височината на гумата включая граифера,или обиколката на балона на гумата/макар че то не е баш диаметър/.235 на колко на 15.Благодаря.

Коментар

Джанти от Шеви 6Jx15 имаше преди време (5-6 месеца) на цена 50 лв./бр. до хотел Амбасадор. Има шоурум на Лада и до него магазин за части та там имаше.
                4x4=16

Коментар

Първоначално публикуван от snipi Преглед на мнение
                  Четох,четох,не ми стана ясно ,кои точно е този диаметър.От горе до долу на самата гума,сиреч височината на гумата включая граифера,или обиколката на балона на гумата/макар че то не е баш диаметър/.235 на колко на 15.Благодаря.
                  Дал съм ти външния размер на гумата. Ако искаш ги слагаи на 20" джанти ако искаш на 15". Джанти по малки от 15" ще упират в спирачните апарати.

Коментар

[quote=kinex;169539]Дал съм ти външния размер на гумата. Ако искаш ги слагаи на 20" джанти ако искаш на 15". Джанти по малки от 15" ще упират в спирачните апарати.
                    Много мерси.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X