Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ховъркрафт шоу до яз. "Крапец"

Свий
X
Свий
 •  

 • Ховъркрафт шоу до яз. "Крапец"

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hovarkraft.jpg
Прегледи:1
Размер:116.5 КБ
ID:6517938В България хората не са особено запознати с животното "Ховъркрафт", наричан още "амфибия". Всъщност това е кораб или лодка на въздушна възглавница. За него не е проблем да се движи по земя, вода, лед и сняг. Движещата сила е струя въздух, която се генерира от вентилатор, който обикновено се задвижва от двигател с вътрешно горене. Тъй като у нас все още се знае твърде малко за тези машини, форумен ентусиаст е решил да ни въведе в бранша. Той се е постарал да организира първото по рода си за България, а навярно и в Европа шоу само за този род машини - "Ховъркрафт шоу". Датата е 30.06.2012г., мястото е язовир "Крапец", който се намира на територията на област Ловеч, на около 17 км от Севлиево и на около 2 км от селата Прелом и Малиново. До язовира се достига, като от главен път София-Варна се отбиете към село Малиново. После се продължава по не много добър асфалтов път, който ще ви изведе право до тихите води на водоема. Допълнителна атракция ще бъде и томбола, а наградата ще е возене на машините.
   Коментарите са забранени.

  Канали

  Свий

  Latest Articles

  Свий

  • OFFRoad-Bulgaria – на конференция за бедствия в Турция
   от Виктория Викторова
   Турската организация за бедствия и аварии поиска от Българската федерация на радиолюбителите да изпрати свои представители на конференция за бедствия, а от Федерацията решиха това да бъдат членове на форума на OFFRoad-Bulgaria.com.
   Условието е предложените членове на форума да са с радиолюбителски лиценз клас 1 и да са участвали в организирани към Мобилната спасителна служба акции.
   ...
   12-09-12, 10:54
  • Отиде си бачо Симеон.
   от Tramp
   С тъга Ви съобщавам,че снощи се е споминал бачо ни Симеон.
   Отново беше тръгнал на път, но този път няма да напише един от увлекателните си пътеписи, с които бързо стана известен в този форум.
   Почивай в мир, бачо Симеоне. Помним те с добро.
   Поднасям искренните си съболезнования на неговото семейство и многобройните му приятели и близки хора.
   10-07-12, 19:06
  • Подготовката за Европейското по първа помощ отвътре
   от Виктория Викторова
   Българският червен кръст проведе своята последна тренировка преди Европейското състезание по първа помощ в Ирландия.
   Тренировката се състоя през изминалия уикенд в центъра на БЧК в Лозен.
   OFFNews.bg получи пълен достъп до разиграването на ситуации и засне протичането им.
   Нашенците се подготвяха за трасе от 8 километра с 24 пункта с различни ситуации във всеки пункт. Най-страшната конкуренция се оказват сърбите, които печелят вече 6 години подред.
   ...
   02-07-12, 16:29
  • Търся брат си
   от Андрей Боянов
   Пиша тук, тъй като изчерпах всичките си други идеи.
   Брат ми, Камен Цветанов Петров, изчезна без следа от петък. Броя петък (29.06.2012) като датата на изчезване, защото същия ден го търсих в квартирата му на Иван Асен II номер 3 към 13:30 и тогава беше заключено и никой не отговаряше на чукането ми по вратата. Вечерта на същата дата към 19:30 пак отидох до там и намерих ключовете му от външната страна на вратата, беше оставил телефона си вътре, изключен....
   02-07-12, 16:26
  • Забрана на мотори в Слънчев бряг
   от Гриша
   Поредната безумна забрана... Не, че бих почивал в Слънчев бряг, но да не мога в определени часове да съм с мотора, го приемам като погазване на правата ми!
   Часовете в, които важи забраната са абсурдни предвид мотива "Целта е да не се смущава пълноценният отдих на туристите в курорта", след обяд е тази част от деня, през която децата спят (не само те), но тогава е разрешено....
   22-06-12, 19:24
  • Карти на Форума
   от Владимир Йончев
   От години се коментира идеята да се издадат карти за участниците във Форума. Пействам този линк само за илюстрация да се види откога се коментира и колко много и различни предложения има.
   Най-после имаме готовност да стартираме с това, но за да се избегнат всички притеснения, решихме да се спрем на програма минимум....
   22-06-12, 19:23
  Зареждам...
  X