Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клечеров 29-и, Анев 30-и в преследването в Хохфилцен

Свий
X
Свий
  •  

  • Клечеров 29-и, Анев 30-и в преследването в Хохфилцен

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:misho klecherov.jpg
Прегледи:1
Размер:33.6 КБ
ID:6516563Двамата ни най-силно представящи се биатлонисти в стартовете за Световната купа от началото на сезона Михаил Клечеров и Красимир Анев намериха място сред най-силните 30 в преследването на 12,5 км в Хохфилцен, Австрия.



    Клечеров, който бе с 59-и стартов номер, за пореден път показа отлична стрелба, като направи само две грешки при четирите си влизания на огневия рубеж - по един пропуск в третата и четвъртата стрелби. Слабото му бягане обаче го прати на 29-а позиция с време 37.34,7 минути и изоставане от 1.54,4 минути от победителя Андреас Бирнбахер.

    С три пропуска в стрелбата - два при третата и един при последната, Красимир Анев се нареди веднага след Клечеров на 39-ата позиция. Той изостана от първия с 1.57,3 минути.

    Третият ни представител в състезанието Владимир Илиев нямаше ден, като бе и един от биатлонистите с най-много грешки в стрелбата. С общо седем пропуска той остана на 48-о място от 57 завършили състезатели.

    Състезанието протече с невероятна битка за първото място. Победителят Бирнбахер бе с перфектна стрелба, като пробяга дистанцията за 35.40,4 минути. Втори, с изоставане от само 0,2 секунди, бе легендата Оле Ейнар Бьорндален, който също показа безгрешна стрелба.

    Място на подиума намери и французина Симон Фуркад, който направи един пропуск и изостана от победителя с 1,3 секунди.

    В класирането за Световната купа лидер е Тарей Бьо от Норвегия с 308 точки. От българите с най-предно класиране е Клечеров, който е 39-и с 54 точки. Анев е 44-ти,а Владимир Илиев 60-и.

    В преследването на 10 км при дамите Ния Димитрова не стартира.

    Победителка стана рускинята Олга Зайцева с перфектна стрелба и време 31.52,2 минути. Втора остана Хелена Екхолм от Швеция, с изоставане от 29,1 секунди. Място на подиума намери и Даря Домрачьова от Беларус.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X